Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AA NL10

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
506 Wyświetlenia
Slooneeek

Hej, regularny bez info stół
https://www.weaktight.com/h/59d26194d39043a85a8b473b

No flop myślę że dalej value mamy więc gram cbet. Co powiecie o sizingu? Na turnie i riverze givapuje na jakakolwiek agresje

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
xSniFF

Flop nie przyjaciel i i ja gram check back flop i ewentualnie bluffcatchuje turn..riv ale to juz w zaleznosci co spada i przeciwko komu gramy. Co ma w range wszystkie 2 pairsy i nutsy więc często będziemy tu już w dupie.

Odpowiedz
Cytat
zen274472

Wg mnie cbet na flopie nie jest taki super. Wolę tu czekać i betować/callować od turna. Generalnie uważam, że mamy tutaj jeden street value i w takich sytuacjach preferuję, żeby realizować go na turnie.

Odpowiedz
Cytat
KrzNow

Też gram checkback na flopie. Jest to najgorszy flop dla AA chyba. Betowałbym tylko na fisha

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Flop: Ja tutaj zdecydowałbym się na check flop ponieważ board bardzo dobrze trafia w range przeciwnika i przypuszczam, że mamy w okolicy 50% equity. Kontroluję więc pulę i zabezpieczam się przed check/raisem na który muszę zawsze foldować. Jeżeli przeciwnik zaczeka ponownie turn mogę rozważać jeden valuebet. Ewentualnie jak zabetuje callnąć 1, czasami 2 streety.

Turn: As played check/fold.

River: As played check/fold.

Odpowiedz
Cytat