Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Aa

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
168 Wyświetlenia
Bilip

Siema :sdrink

Gramy na unka, pierwszy x/r
Player2 ( $24.65 USD ) - VPIP: 11, PFR: 6, 3B: 0, AF: 2,0, Hands: 35

Poker Stars, $0.05/$0.10 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

BTN: $11.50 (115 bb)
SB: $24.65 (246.5 bb)
Hero (BB): $13.83 (138.3 bb)
UTG: $4.45 (44.5 bb)
MP: $15.45 (154.5 bb)
CO: $4 (40 bb)

Preflop: Hero is BB with A A
4 folds, SB raises to $0.30, Hero raises to $1, SB calls $0.70

Flop: ($2) K T 3 (2 players)
SB checks, Hero bets $1.70, SB raises to $3.50, Hero calls $1.80

Turn: ($9) 3 (2 players)
SB checks, Hero bets $9.33 and is all-in, SB folds

Jesteśmy delikatnie deep zastanawiam się co tu grać na turnie.

Flop to raczej std, reraisem izoluję się zazwyczaj na lepsze ręce, także nie ma sensu raczej shipować tego na flopie. Na turnie myślę, że nadal mogę dostać call od combo drawów, wysokich Kx i KT ofc (jesli chodzi oczywiscie o te slabsze rece). Co prawda mam spoko ręke na jego QJ no ale jaki sizing inny wybrac?

Jeszcze myślę, że jakąś inną opcją jest x back na turnie ale nie podoba mi się to- za dużo złych kart jest na river...
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
kNoq001

yo

on swoim c/r na flopie repuje bardzo waski range, TT, moze 33, KT jest watpliwe bo rysuje sie na nita/taga ale ofc czasem sie znajdzie
flopa raczej takze nie folduje ale zgadzam sie, ze mozemy izolowac sie na lepsze rece chociaz pewnie jesli zagral c/r z AK czy xx:c to i tak sie wystackuje -> nie przeszkadza nam to shipowac blank turna bo ten range i tam odda stacka
jesli czeka turna to najczesciej albo mial air albo probuje pasywnie dostac river, nie sadze abysmy od air mieli dostac value na river bo on pewnie bedzie gral z checkdown dlatego takze tutaj betuje bo chce kase od rak ktore postanowily przejsc w pasywny tryb
mozesz walnac mu za 5$ bo ten sizing i tak nas commituje do pota wiec praktycznie na kazdym river sie stackujemy ale on dostaje w miare ok cene i moze sobie znalezc tam miejsce na call z jakims Kx ktory wywali do shipa

pozdro

Odpowiedz
Cytat