Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Aa

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
122 Wyświetlenia
yaqbpl

PokerStars - $0.10 NL - Holdem - 8 players
Hand converted by PokerTracker 4

UTG+1: $15.14
MP: $2.03
MP+1: $10.96
CO: $10.72
BTN: $9.42
SB: $14.38
BB: $15.43
Hero (UTG): $14.88

SB posts SB $0.05, BB posts BB $0.10

Pre Flop: (pot: $0.15) Hero has A♠ A♣

Hero raises to $0.40, fold, fold, fold, CO calls $0.40, BTN calls $0.40, SB calls $0.35, fold

Flop: ($1.70, 4 players) 5♣ K♣ 2♣
SB checks, Hero bets $1.00, CO calls $1.00, fold, fold

tu moglem troche wiecej podbic, no ale protekcja nie potrzebna, chcialem zachecic drawy do gry

Turn: ($3.70, 2 players) 2♦
Hero checks, CO bets $1.60, Hero calls $1.60

przeciwnik 17/9 1.5 AF, 3b 7, cold call 14, call pfr 21
ciezko tu z rangem pracowac bo z jedna karta do koloru gra
trzeba bylo wyciagac value i budowac ewentualna pule, ale mnie cos naszlo na kontrolowanie puli. jakie zanczenia moze miec sparowany board, no ale jakby mial seta to by przebijal na flopie :/

River: ($6.90, 2 players) 8♥
Hero checks, CO checks

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
preludiumm

bet/bet/bet - to mi się najbardziej podoba. Kx po prostu calluje. Q :club:X najczęściej callnie raz lub dwa. 2 na T zmniejsza combo setów. 2 par praktycznie nie ma.

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Napisane przez preludiumm
bet/bet/bet - to mi się najbardziej podoba. Kx po prostu calluje. Q :club:X najczęściej callnie raz lub dwa. 2 na T zmniejsza combo setów. 2 par praktycznie nie ma.

This. To sa bardzo wazne zalozeia, ktore bardzo czesto beda zgodne z prawda i nie majac konkretnych info, mozesz na nich bazowac: KX najczesciej sprawdzi 2, mzoe nawet 3 razy u gracza ktory potrafi callowac wiecej, Q:c podobnie, combo 2 par tutaj nie ma, a setow jest malo + wlasnie sparowany turn zmniejsza ich ilosc kombinacji. Tutaj check na turn ma sens _for value_, ale nie for pot control. Tzn. chodzi mi o to, ze jesli a) sadzisz, ze dostanies zbet od niego czesciej niz call, czy chetniej call na river kiedy akcja na turn pojdzie check-check, czy ewentualny bluff itd. to mozna rozwazac check na turnie, ale jesli on sie wydaje graczem z tendencja do calli ( czyli potencjalnie nie lubi bluffowac ), to po prostu betuj for value, bo masz grubo!

Odpowiedz
Cytat