(21)
19/10
iPoker - GBP0.10 NL - Holdem - 7 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: G9.75
SB: G24.17
BB: G6.16
Hero (UTG): G17.62
UTG+1: G12.23
MP: G10.68
CO: G22.19
SB posts SB G0.05, BB posts BB G0.10
Pre Flop: (G0.15) Hero has A♥ A♠
Hero raises to G0.40, fold, fold, fold, fold, fold, BB calls G0.30
Flop: (G0.85, 2 players) J♥ 5♠ 9♣
BB bets G0.20, Hero raises to G0.65, BB calls G0.45
Turn: (G2.15, 2 players) 7♦
BB checks, Hero bets G1.40, BB calls G1.40
River: (G4.95, 2 players) K♣
BB bets G3.71, fold
BB wins G4.62
Nie wiem czy niezbyt weak.
Gdyby to nie był taki unk, to pewnie dałoby radę coś wykombinować. Niby mogłem zasugerować się wielkością stacka, ale to troche duże ryzyko.
Totalnie nie wiem co taki donk bet miał znaczyć na flopie, ale ja to odbieram raczej jako słabość. Przebijam to bo nie bardzo podoba mi się flop - sizing pewnie mógłby być nieco wyższy, tak gdzies pod pota. Na T niby spada blank, więc biję dalej. Nadal jest bardzo dużo rąk słabszych które mnie tutaj sprawdzą. Jednak mam jakąś rezerwe i stawiam niezbyt wysoki bet - jakoś cały czas byłem tego niepewny i widziałem u niego dwie parki. No i na R gra push i nie wiem totalnie co to znaczy. QT? - wydaje mi się, że nie, bo istnieje spore prawdopodobieństwo że wrzuciłby stacka już na flopie. Dwie parki, sety, KJ? Sety też bym raczej odrzucił, bo najcześciej chce wyciągać value już na turnie. A może QK. Czasem spotyka się takie donki gdy fishe mają gutshoty i czekają na swoje 4 outy.
Ogólnie troche to wygląda na wróżenie z fusów. Na T prawdopodobniej chętniej bym sprawdził taki bet, ale na R wygląda to jednak mocniej.