Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] AA 25nl

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
204 Wyświetlenia
diaczek

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

$0.1/$0.25 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]BB$26.14:///////;MP3(Hero)$25.66:///////;CO$5.00:///////;BU$74.84:///////;SB$21.65:///////;[/tg]
Preflop: Hero is MP3 with A:s, A:d.
CO posts deadblind, Hero raises to $1.1, CO folds, BU calls $1.10, 2 folds.

Flop: ($2.80) 8:c, 4:c, 9:s (2 players)
Hero bets $1.75, BU raises to $4, Hero ??

mam problemy w takich sytuacjach, bije mnie wiele rąk - różne sety, 2 pary 89, to z tych racjonalnych, ale ten minirise może też pewnie oznaczać czysty blef i/lub drawy. Bez żadnych readów pozostaje tylko pas?

8 odpowiedzi
Siewas

Przydałyby sie statystyki :). Bez nich ja bym tu zagrał rise do około10$ i na jego shove mozna zrzucic.

diaczek Autor wątku
diaczek

gdybym miał jakieś cyferki na BU to bym podał ;) a dopiero co do stołu usiadłem. Tak właśnie zrobiłem - rise do 10$ sprawdził i na turnie c/f

Siewas napisał
Przydałyby sie statystyki :). Bez nich ja bym tu zagrał rise do około10$ i na jego shove mozna zrzucic.

Nie postuj advice. To co napisales jest najgorsza linia jaka mozna wziac w tym spocie.

Diaczek,
ez 3bet/stack off na flopie.

Siewas

Myslalem ze jezezli nie mamy statystyk to zakładamy ze przeciwnik to TAG. :) To jakie ręce bijemy z zakresy TAG'a na flopie? TT+ by 3-betował preflop.

Nie wszyscy 3betuja TT i JJ.
Jezeli o przeciwniku nie wiemy nic to najlepiej zalozyc, ze nie ma mozgu, tak jak wiekszosc graczy z nl25.

Linia 3bet/fold jest bez sensu. Na jaka czesc jego range'a jest dobra?

ZZZet napisał
Nie wszyscy 3betuja TT i JJ.
Jezeli o przeciwniku nie wiemy nic to najlepiej zalozyc, ze nie ma mozgu, tak jak wiekszosc graczy z nl25.

Linia 3bet/fold jest bez sensu. Na jaka czesc jego range'a jest dobra?

xddddddddddddddddd :h:h :f_biggrin: :f_biggrin: :f_biggrin:

diaczek Autor wątku
diaczek

ZZZet napisał

?( ?(

coorchuck

ZZZet napisał

jesteś papieżem ; :f_cool: