Nie pokazuj wynikow bo dostaniesz ocene przez ich pryzmat.
pf: ok
flop: ok, mozesz podbic troche wyzej (0.6), bo chcesz value od drawow i Jx
turn: zdecydowanie wyzszy bet 1.2-1.4! Nadal chcesz value od ww ukladow. Dostajesz raise - tutaj przydalyby sie statystyki (VPIP, PFR, AFq)
Co on moze reprezentowac tym raisem:
- 44, 33, JJ (lacznie 7 ukladow)
- 43 - (6 ukladow - bardzo malo prawdopodobne, chyba ze przeciwnik bardzo loose)
- 23 - (8 ukladow - jw)
- AJ (6), KJ (12), QJ (12), JT (12) - jesli aggro to spokojnie moze raisowac te uklady (tym bardziej ze to BUvsBB!), dobre 40 ukladow!
- drawy (tych moze byc mniej bo Ad jest u Ciebie, ale moze miec KdQd, KdTd, Td9d - generalnie kilka ukladow)
- KK, QQ (jesli pasywny pf albo tricky i trapuje, 12 ukladow)
turn: Turn dla Ciebie bardzo korzystny, bo blokuje jednego seta. Patrzac na powyzsze wychodzi na to, ze on moze tutaj miec sporo gorszych ukladow - overpair+Jx+drawy (biorac bardzo radykalnie to jest jakies 30 ukladow) oraz moze miec kilka lepszych - sety (7 ukladow). Fold wiec odpada, pozostaje allin albo call, zeby dac mu okazje do blefu na river.
Allin - co Cie sprawdzi? Na pewno sety i pewnie overpary, byc moze AJ/KJ - o ile on jest na tyle loose ze raisuje takie uklady
Call - Sporo kart na river moze zabic Ci akcje lub popsuc Twoj uklad (karo, K, Q, T), z drugiej strony mozesz wyindukowac bet od gorszych ukladow.
Ja osobiscie bym gral reraise allin turn, bo uwazam ze jednak sporo value dostaniesz, ale moze wlasnie zasugerowalem sie juz wynikiem rozdania
river: As played na river spada karo i ja chcac nie chcac wg powyzszych zalozen calluje to, ale patrzac na rozmiar beta, poprzedzony zreszta raisem na turnie to nie jestem specjalnie szczesliwy z takiego obrotu sprawy.