Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

A5s

6 Posty
5 Użytkownicy
1 Reakcje
400 Wyświetlenia
Pabchem

Witam pokerową społeczność
Takie oto rozdanie z dzisiejszej sesji
https://www.boomplayer.com/21590700_12EF847263

Prosiłbym o opinie co do poprawności jej zagrania. Czy czasami nie zagrałem zbyt luźno??
Wydaje mi się jednak, że oddsy były po mojej stronie, na każdym streecie liczyłem pot oddsy, na każdym było 4:1, więc myśle że calle były tutaj opłacalne.
Prosiłbym jednak bardziej doświadczonych graczy o opinie.
Pozdrawiam, do zobaczenia przy stołach =)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Trener
weirdcreep

river jest chyba na wrzucenia stacka, reszta wp

Odpowiedz
Cytat
Pabchem Autor wątku
Pabchem

Długo myślałem nad tym podczas rozdania, ale obawiałem się, że ktoś mógł slow playować AJ od flopa.

Odpowiedz
Cytat
luffykind

Cieżki spot.
R: zadnych info o MP bo jak fish to faktycznie opcja shove jest do rozpatrzenia. Jak reg to raczej call. Tak trudze sie co tak gra, cc-cc-bet river widze u niego dwie pary, AK, AA, AJ, sety raczej by rasiowal wczesniej.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Jest ok chociaż na NL2 pokusiłbym się na raise river bo tutaj ziomki raczej nie myślą co gra w ten sposób. W dodatku blokujesz :Ax: :Jx: a więcej combo jest tutaj toppair i twopairsow niż setow i stritów.

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Teoretycznie patrząc po sizingach nikt nie ma lepiej niż 2 pary, więc teoretycznie można zagrać sqz reprezentując strita, ale najprawdopodobniej nikt nie zrzuci JJ, AK, JT, więc call spoko.

Na river prawdopodobnie masz najlepszą rękę, patrząc że koleś zrobił block beta. Tak jak wyżej pokusiłbym się o raise river, jest busted FD, a w 5x nikt ci nie uwierzy.

Odpowiedz
Cytat