Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

A4s

5 Posty
4 Użytkownicy
3 Reakcje
663 Wyświetlenia
Pavluchenko

http://hand2note.com/Hands/Hand/f8GSw08RFk-zsHdRSzg2aw%3D%3D
gram raise do limpa na sb od gracza rekracyjnego
Flop, draw do nutsfd więc buduję pulę, chodż wiem, że na niego mam male foldinqequity i nie bede wywierał zbyt duzej presji na madehands
turn, K się paruje gram, x bo kupuję za darmo freecart i mam sdv? Mogę już być dead na fulla
river trafiam kolor, rywal bije overbeta.
Czy sprawdzacie to na river, czasami może mieć słabszy flush lub Kx?
Overfold gdyż możemy być breakeven?

Spoiler

K5off

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
NegPL

nie zaluj sobie na flopie, masz bardzo silny uklad i pozycje, buduj pule i zwiekszaj fold equity, 85%

turn betuje dalej, nadal masz bardzo silny uklad, a betem prawdopodobnie zmusisz przeciwnika do spasowania 5X i 3X, nie zakladaj od razu najgorszego scenariusza, villain zlimpowal z małego blinda, ma tam tak wiele układów, że fulle to znikoma ich część.

river trzeba sprawdzić, może mieć tripsa lub gorszego flusha.

btw. death znaczy śmierć, dead znaczy martwy.

Odpowiedz
Cytat
hrabia72

Gralbym wyzej flop for value
Turn bym betowal na kartach nie parujacych ale na K,5,3 gralbym bezpieczne chb
River vs fisz albo vs aggro malpa to jest call vs solidny reg folduje

Odpowiedz
Cytat
lenrok1999

WP nigdy tu nie mozesz foldowac bo masz gotowy uklad w postaci wysokiego flesha jest to mocny uklad a czesto dostaniesz akcjie od Kx ktore np takim betem beda chcialy zgarnac jakies value od gorszych rak zeby nie dawac darmowego showdownu ponadto zapewniaja sobie tym ruchem ze dostana akcjie tylko od silniejszych rak w tym akurat konkretnym wypadku swietnie gra ten bet jako zablokowanie akcji fleshom dlatego ze krole sie sprowaly no i pamietajmy mozesz dostawac akcjie od gorszych fleshy tak pozatym to WP dobra kontrola na turnie i pls nie piszcie o jakis foldach bez konkretnych readow

Odpowiedz
Cytat
hrabia72

sadzisz ze rozsadny reg gra am 3$ do puli 0,6 z Kx lub gorszym flushem ??
grasz call vs REG ?

Odpowiedz
Cytat