to że chcesz się stackować nie musi oznaczać instant AI.
Nie podoba mi się raise aż do 5$ i pushowanie turna, bo to krzyczy jakimś setem i rywal może zrzucić overpairy. Okej, ale od początku!
Preflop: sam nie wiem, to jest raczej na styk. Przydałyby się ready. To że jesteś deep i HU nie oznacza że musisz callować z takimi rękoma, przede wszystkim warto byłoby się zastanowić jak gra rywal i czy kiedykolwiek wygrasz pota gdy nie trafisz.
Flop: trafisz top two i oczywiście chcesz wrzucić stacka, ale raczej nie da się tego zrobić rozsądnie w dwóch streetach. Na flopie mamy prawie 15$ przy niskiej puli, zazwyczaj grałbym raise zbliżony do Twojego czyli 3.7-4.1$ w ten sposób dajesz mu dobre oddsy z overpairami a na turnie masz miejsce na coś co wygląda na bet/fold czyli nawet... pozostawiasz mu miejsce na blef.
Turn: masz jakieś 11$ i grałbym jakieś 5.5$/call pomimo że board zmienia się na nieprzyjemniejszy. Board nie jest fajny, ale z drugiej strony aż tak wiele nie zmienia, ponieważ TT zazwyczaj pasuje na flopie, podobnie JT niekoniecznie ma na PF/flopie. KQ również raczej pasuje od razu.
bet/call, ponieważ dalej masz value od jakiś QQ+ i z tymi rękoma może wrzucić AI dlatego calluje jego AI.
Tak jak zagrane, to na AI river niestety nigdy nie masz najlepszej ręki. AA tam nie donkbetuje, QQ-KK Ciebie bije. On tam albo ma lepsze dwie pary, albo strita dlatego ja pasuje.