Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

99 Nl2

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
127 Wyświetlenia
el1v4is

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]CO$2.71:///////;BU$2.66:///////;SB$2.84:///////;BB$2.00:///////;MP2$1.98:///////;MP3 (Hero)$1.91:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP3 with 9:h, 9:s.
MP2 calls $0.02, Hero raises to $0.08, 2 folds, SB calls $0.07, BB calls $0.06, MP2 calls $0.06.

Flop: ($0.32) 2:d, Q:h, T:d (4 players)
SB checks, BB checks, MP2 checks, Hero bets $0.30, SB calls $0.30, BB folds, MP2 folds.

Turn: ($0.92) 9:c (2 players)
SB checks, Hero bets $0.88, SB calls $0.88.

River: ($2.68) 7:c (2 players)
SB checks, Hero bets $0.65, SB folds, Hero gets uncalled bet back.

Final Pot: $2.68.

30 rąk 36/16/50 (wiem że mało, ale wstawiam, traktowałem gracza jak unka)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Megacorpse

na flopie w 4way pocie gralbym check, spadly ci 2 overcardy, raczej napewno ktos ci sie tam zaczepil i raczej jestes z tylu. W wiekszosci takich wypadkow na turnie bedziesz mial karte ktora ci nie pomoze i mozesz duzo kasy palic w takich spotach (szczegolnie ze w takich wypadkach robisz potsize bet) bo co zrobisz na turnie jak spadnie cokolwiek oprocz 9?

No ale jak spadla 9 to od turna poprostu betujesz for value :)

Oczywiscie to takie moje przemyslenia, czekamy na opinie trenera.

Pozdro i powodzenia na stolach :fdrink

Odpowiedz
Cytat
uche18

Czesc

Dopelniaj stack do 100bb.

PF ok. Na F ja jednak odpuszczam c-bet. Leza 2 OC, masz 3 przeciwnikow, jest masa drawow i foldy tu zobaczysz bardzo rzadko. Dodatkowo szansa na poprawienie twojego ukladu jest bardzo mala. Na T lapiesz seta i tu bet jest jak najbardziej ok i wysoki sizing rowniez mi sie podoba. Na R rowniez masz bet i mozesz grac wyzszym sizingiem (ja wrzucam tu reszte stacka)

Odpowiedz
Cytat
el1v4is Autor wątku
el1v4is

Megacorpse dzięki za opinie, zastanawiałem się nad tym cbetem dość solidnie, ale plan był jeden cbet F i c/f turn. Co do R tam już był mój all-in, miałem niepełnego stacka.

Odpowiedz
Cytat
Megacorpse

I wedlug mnie nie jest to dobry plan, mozesz zaoszczedzic kase jesli nie bedziesz tam tak cbetowal vs 3 graczy. Powiedzmy, ze zaloze ze kazdy z nich sobie tam calluje cb flop 50% (sprawdz sobie sam jakie mieli staty) to szansa ze nie sprawdzi cie ani jeden gracz to 1/16 = 6%, troche malo prawda? Moges sie wiec spodziewac ze ktos cie tu sprawdzi, a skoro spodziewasz sie ze ktos cie sprawdzi to po co wrzucac kase na flopie i foldowac na turnie? :) lepiej zrezygnowac na flopie i zaoszczedzic pieniazki na piwko :fdrink

Pozdro :fdrink

Odpowiedz
Cytat
el1v4is Autor wątku
el1v4is

Ok dzięki za pomoc, słusznie, ten cbet jak teraz na to patrze był złym pomysłem.

Pozdrawiam i powodzenia :D

Odpowiedz
Cytat