Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

99 fail

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
152 Wyświetlenia
ZuberO

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.05 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BB$5.26:///////;MP2$9.09:///////;MP3$0.93:///////;CO$10.83:///////;BU$1.92:///////;SB (Hero)$8.28:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with 9:c, 9:s.
MP2 raises to $0.15, 3 folds, Hero calls $0.13, BB folds.

Flop: ($0.35) 7:s, 5:d, 4:c (2 players)
Hero checks, MP2 bets $0.24, Hero calls $0.24.

Turn: ($0.83) T:c (2 players)
Hero checks, MP2 bets $0.65, Hero calls $0.65.

River: ($2.13) 7:c (2 players)
Hero checks, MP2 bets $1.00, Hero calls $1.00.

Final Pot: $4.13.
Witam statsy przeciwnika to:
1 :Name/Hands/WTSD/WSD
2 :VP/PRF/Call any prf raise/WSDWRR/WSD%after call
3 :TotalAfq/Fafq/Tafq/Rafq
4 : at to steal/fold to steal/3bet steal

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Cześć, ja to wyrzucam na turnie, na pewno call turn fold river nie ma sensu więc jak call turn to call river, ale on jak na razie nie wygląda na gościa, który strzela tutaj 3 razy z blefami.

3 :TotalAfq/Fafq/Tafq/Rafq

w tej linicje masz 5 statów ;)

Moim zdaniem, żeby x/call 3 razy miał sens on musi mieć wysoki raise first z pierwszej pozycji + wysokie AFq's/Cbets i nie może mieć wysokiego wtsd i w@sd ( wskazywałoby na to, że często trafiał i po prostu dużo valuebetował ), ale jak na razie jeżeli dobrze rozumiem on ma cbet 0. ;)

Zastanawiam się nawet nad poddawaniem flopa, ponieważ jest bardzo dużo kart, które go poprawiają, a nawet jak nie, to on może na nich zamieniać wszystko w bluff i stawiać Cię w ciężkiej sytuacji, ale nie jestem pewny, czy nie będzie to zbyt weak.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

czesc

zgadzam sie z kolega wyzej, ze fold turn jest czesto tutaj najlepszy, on na razie wyglada tagowato, otwiera z UTG wiec ma tutaj po prostu mocny range ktory Cie bije a Ty poza air oraz drawami ktore beda stawiac Cie na river w trudnej sytuacji, nie bijesz nic wiec wole zrobic fold wczesniej niz pozniej
c/f flop wydaje mi sie nieco zbyt slaby aczkolwiek jesli on do tej pory nic nie cbetowal i betuje tutaj to czasem mozna zalozyc, ze od flopa jestesmy dead
jednak standard to c/c bo on pewnie cbetnie czasem overkarty a niekoniecznie bedzie je barrelowal -> natomiast turn to juz c/f

pozdro

Odpowiedz
Cytat