Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

86o nl10

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
134 Wyświetlenia

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($27.91)
BB ($7.15)
UTG ($17.95)
UTG+1 ($9.95)
CO ($2.85)
Hero ($10)

Dealt to Hero 8♦ 6♥

fold, fold, fold, Hero raises to $0.30, SB calls $0.25, fold

FLOP ($0.70) 4♣ K♠ 3♣

SB checks, Hero bets $0.40, SB calls $0.40

TURN ($1.50) 4♣ K♠ 3♣ A♦

SB checks, Hero bets $1.10, SB calls $1.10

RIVER ($3.70) 4♣ K♠ 3♣ A♦ Q♦

SB checks, Hero bets $0.50, SB calls $0.50

Spoiler

Hero shows 8♦ 6♥ (Pre 37%, Flop 23.0%, Turn
0.0%)SB shows T♦ A♣ (Pre 63%, Flop 77.0%, Turn 100.0%)SB wins $4.40

40/10/2.2 163hands
23WTSD, FTCB 50%

PRE: Goscie tak się bronili ze stwierdzilem ze mam tutaj dochodow ATC.
F: easy c-bet
T: jego c/c range obstawiam na Kx, PP, FD, mysle ze wszyskei Ax wyrzuca na flopie, bo ma FTCB 50% wiec OOP powinienn być większy. Moj proces jest tutaj dosc prosty, spada najlepsza karta do bluffy jego range jest weak, nie mam pojecia jak on reaguje na c-bety, ale wiem jedno jedyny sposob zeby sie o tym dowiedziec do do it.

R: ok, jego range to przedewszystkim FD i Kx, wiec decyduj sie tutaj na gaybet, zeby wyrzucic go z JX,tX,9X FD.

ale jak patrzę na to z perspektywy wydaje mi się, jednak ze on gra c/c z Ax czesto na tym flopie i As to nie jest najlepsza karta do barrelowania tego gosscia i lepszy byly check i small bet na river, żeby go wybluffować z Jx,Tx,9x/

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
uche18

Czesc

Na takiego goscia opduscilbym kradziez z any 2. On malo zrzuca do c-betow, jest slaby i czesto nie odpusci tez do 2-nd barella.

As played: Ciezko to zagrac postflop bo on nie odpusci tu zadanego FD, SD, Kx, pp. Na takim T wyrzucasz tu jedynie pp i to nie wiem czy zawsze. Na R jesli masz zagrac taki bet to lepiej wogole. Na slabego gracza to palenie kasy bo on sprawdzi tu nawet dla informacji.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

50% FTCB to nie jest tak, mało...ale w sumie prawda, żę raczej bez equity trudno mi to bedzie wygrać posflop.

R: mylisz ze on tam callnie z J,T,9x dla info...nie jestem przekonany on ma tam dość maly WTSD.

Odpowiedz
Cytat