Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

77 nl5

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
191 Wyświetlenia

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($4.93)
BB ($5.12)
UTG ($3.38)
Hero ($8.12)
BTN ($5.19)

Dealt to Hero 7♣ 7♦

fold, Hero raises to $0.16, fold, fold, BB calls $0.11

FLOP ($0.35) 2♦ T♣ 3♠

BB checks, Hero bets $0.23, BB calls $0.23

TURN ($0.81) 2♦ T♣ 3♠ 5♥

BB checks, Hero checks

RIVER ($0.81) 2♦ T♣ 3♠ 5♥ 7♥

BB bets $0.81, Hero raises to $1.80, BB raises to $4.73 (AI), Hero calls $2.93

19/13/1.4 240hands

F: Stand
T: vs him moim zdaniem nie mam VB wiec easy chb.
R: i tutaj patrząć, że mam seta uznałem easy rasise for value, ale przemyśmy to...jeżeli ma Tx to czy kiedykolwiek gra tutaj potsize donka na river? moim zdaniem nigdy czyli jego zakres na river to 33-22,TT,55 na 100% i nie chce się wierzyć, ale 64s, A4s, więc w sumie na river ma na taki zakres jedynie calla.

Board: 2♦3♥T♠ 5♣ 7♦
       Equity     Win     Tie
MP2    55.00%  55.00%   0.00% { TT, 55, 33-22, A4s, 64s }
MP3    45.00%  45.00%   0.00% { 7h7s }

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

masz calkiem nie zla probke na niego wiec mogles tu wiecej danych podac miedzy innymi jak sie zachowuje na river jaka agresje tam ma jak czesto calluje cbeta np bo wiesz gracz wyglada solidnie i ja uwazam ze jednak mogl tu slowplayowac calkiem mocny uklad. I mysle tu przedewszystkim o secie. Nie wierze ze tak ogarniety gracz moglby call'nac z A4s albo 64s wiec calluje tu z pocketem na lapie wiec uwazam ze bije Cie tu jednek uklad a dokladnie set TT wiec zrzut byl tu nie mozliwy chyba ze masz jakies specjalne ready na niego mogles zagrac to po swojemu pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

odosnie folda po moim rasie to wiadomo ze go nie robię, potrzebuje miec 29%, pytanie jest odnośnie rasie na river?

Odpowiedz
Cytat

oczywiscie ze value raise zagranie call bylo by zdecydowanie weak wiec dobrze zagrales

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez nastoooprocent
oczywiscie ze value raise zagranie call bylo by zdecydowanie weak wiec dobrze zagrales

_cry: to czemu pokazał 64s :P (ironia)

Odpowiedz
Cytat

zdarza sie przegrac przeciez innym razem edzie slowplayowac niskiego seta lub dwie pary wiec call bylby slaby a raise/fold raczej nie dopuszczalny

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

dlaczego flopa uwazasz za std? jesli on malo foldowal do cbetow to ofc ok bo callnie overkarty itd jednak jesli foldowal duzo to czesto wole checkbehind bo value nie widze
przechodzad do rivera, gram tak samo, patrzac na jego pfr to on rownie dobrze moze miec JJ czy czasami QQ ktore zagra w ten sposob i just callowanie na jego PSB wydaje mi sie weak
64, nh dla niego, teraz wiesz, ze mozesz go vbetowac z 2nd pair

pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jesli nawet on dużo folduej do c-betow to i tak wole c-beta, zeby zabrac pule, a nie dawać mu free cards vs jego KQ- KJ etc.

Odpowiedz
Cytat