Wiem że będę żałował, że napisałem ten post ale zobaczyłem parę rozdań które wrzuciałaś na forum i naprawdę czegoś nie rozumiem. Janeare - jaki masz cel we wrzucaniu rozdań, skoro każdy feedback wyszydzasz, obrażasz ludzi i za wszelką cenę próbujesz bronić swojego (swoją drogą beznadziejnie rozegranego) rozdania?
Flop fold? Na sparowanym? River 3/4 puli? Pijany jesteś?
To masz ogromny leak. Skoro gość otwiera z UTG to stawiam go na AK, AQ których nie trafia na flopie, ewentualnie pocketa z którym mam flipa. Poza tym musisz patrzeć na sizing cbeta, nie warto wyrzucać pocketów jeśli agresor zapodaje gaybeta, obejrzyj jakieś filmy żeby nie było że się baba mądra, nie obraź się ale z twoich ocen wyłaniają się leaki, łatwo Cię blefować, przemyśl to.
Hehe teraz wiem że żartujesz, 88 na sparowanym 88 Nice hand
Moim zdaniem za dużo patrzysz w tabelki.
poker to też myślenie, gaybet może oznaczać nietrafiony flop, poza tym licz implied
Zamiast zakładać tematy o użytkownikach którzy Cię obrażają na chacie, radzę spojrzeć na siebie trochę bardziej krytycznym okiem, no offence. Nie piszę tego, żeby Cię obrazić - po prostu mam wrażenie że przy takiej postawie szkoda Twojego czasu na wrzucanie rozdań, i tak nie weźmiesz do siebie tego co Ci napiszą inni i będziesz grać swoje.