Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

76 NL5

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
351 Wyświetlenia
aleasy77

Gość gra na jednym stoliku, zdarzyła się wrzutka tzw. z dupy all in preflop, open limpuje dość często, sprawdza 3bety preflop np. z T3s. Po jego limpie postanowiłem sprawdzić na buttonie. Na flopie trafiam dwie pary i chyba ciężko jest inaczej to rozegrać na takiego gracza inaczej, jak myślicie?
https://www.boomplayer.com/pl/22677374_68499DF0E6

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
kprzemo

Nigdy nie dokładam tak na buttonie. Masz SB i BB za Tobą którzy mega częstą będą raisowac na co musisz zrzucić. Jak już to sam izoluj, ale tej ręki bym do tego nie użył. Jak odwala takie akcje to można sprawdzić all in bo wrzuci pewnie z każdym asem.

Odpowiedz
Cytat
aleasy77 Autor wątku
aleasy77

Tutaj przy tym stole SB i BB nie raisowali często (w zasadzie rzadko jak ten gracz wchodził do rozdania, pewnie woleli za mniejszą cenę sprawdzić board), więc też wziąłem pod uwagę, dlatego zdecydowałem się sprawdzić preflop.

Odpowiedz
Cytat
dudixo

Raczej wole rais pre lub fold w zależności jak się czujesz z 76 po flopie. Przejmujemy agresje na boardzie i wciągamy fisha w hu i dodadkowo decydujemy o graniu postflop. Na 2 pary postflop wrzucam stacka z fishem.

Odpowiedz
Cytat
kielonus

Jak już to raise pre, dokladnanie z tą ręką jest weak. Chcesz grą cw HU z fiszesz kiedy masz pozycje więc go izoluj

Odpowiedz
Cytat