Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

66 nl2

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
168 Wyświetlenia

PartyGaming - $0.02 NL - Holdem - 7 players
Hand converted by PokerTracker 3

BTN: $1.97
SB: $0.58
BB: $2.26
UTG: $1.12
Hero (UTG+1): $2.04
MP: $0.85
CO: $1.74

SB posts SB $0.01, BB posts BB $0.02

Pre Flop: ($0.03) Hero has 6♥ 6♠

fold, Hero raises to $0.08, fold, fold, BTN calls $0.08, fold, fold

Flop: ($0.19, 2 players) 6♦ J♥ 9♠
Hero bets $0.12, BTN calls $0.12

Turn: ($0.43, 2 players) Q♣
Hero bets $0.32, BTN calls $0.32

River: ($1.07, 2 players) J♣
Hero bets $0.76, fold

Hero wins $1.02

podbijam i modle sie o seta, na flopie trafiam, ale sa drawy wiec (pytanie o size ) i grubo zastanawiam sie nad drugą beczką na turnie,,. nie byłbym zadowolony z calla... spada cudna river i wydaje mi się ze bet dobrej wysokości. Zastanawiałem się nad czek-rise ale nie wydaje mi sie zeby to bylo ++

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

IMHO: _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Imho:

x/raise najlepiej grac, gdy villain ma inicjatywe albo masz konkretne ready ze typek jest bardzo overaggro/ betuje mnostwo vs misscbet. Ogolnie ja bym sie bal taki flop check/raisowac, za mala szansa ze ktos sie o niego zahaczyl i za malo drawowaty. Na turnie eaz barrel KT to bardzo mala czesc jego rangu, a czesto dopiero tu zlapie gutshota = duzo hajsow od fishy.

Podobnie river, x/raise rzadko wyjdzie jesli przeciwnik niema inicjatywy. Takie call downy swiadcza ze on nie buduje puli i o ile to nie jest overaggro donk to gra ch3ck behind.

Kilka tematow wczesniej sa moje Aces, gdzie raisem naflopie ustawilem sie bardzo na range ktory mnie bije zamiast ciagnac value od TP i nizszych OP.

Edit: Ofc WP :D :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Seta na tych stawkach imho powinno się grać bet/bet/bet/.... push.

Odpowiedz
Cytat

No na unka to jest imho najbardziej EV+ bo jest mega osob ktore mysla ze TPGK to juz allin mozna dom i fure stawiac.

Odpowiedz
Cytat

No to niech myślą i niech betują i reisują i tak dalej i czym prędzej all in i stack nasz :D

Odpowiedz
Cytat
Thorek
Oldschool Grinder

Witaj.

W żadnym momencie tego rozdania nie masz miejsca na check/raise do unka i będzie to longrunowa tylko strata value. Grasz bet, bet, bet. Nie analizuj rozdania od tyłu. Fakt, że przeciwnik spasował, nie oznacza, że zagrałeś źle.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat