Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

57s NL10

11 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
313 Wyświetlenia
soodol
PokerStrategist

Party Poker $10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 2873005
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

CO: $5.26
BTN: $5.04
SB: $10.18 Hero trzyma 7c5c i siedzi na sb
BB: $10.15
UTG: $19.05

Pre Flop: ($0.15)
2 folds, BTN calls $0.10, Hero calls $0.05, BB checks

Flop: ($0.30) 2 :club: 6 :heart: A :diamond: (3 players)
Hero checks, BB checks, BTN checks

Turn: ($0.30) 8 :spade: (3 players)
Hero checks, BB checks, BTN checks

River: ($0.30) 9 :diamond: (3 players)
hero bets $0.41, BB raises to $10.05 all in, BTN folds, Hero?

Spot, ktory trafia sie mega rzadko,ale nigdy nie wiem czy to jest jakis missclick czy ci idioci serio graja nutsy w ten sposob? Nie wiem czym sie kierowac w takich spotach-myslec typu- on w ten sposob nie bedzie gral nutsa,bo to jest idiotyczne, czy myslec- nie wiadomo co im w glowie siedzi i zaoszczedzic 100bb. Nie wiem czy tu jest sens podawac jakiegolowiek staty, z readow cos niecos pamietam,ze jest fishem, ma po 400 rekach, 20/14 3bet 3, AF 2, AFq 46. Nie wiem czy sie zgodzicie,ze chyba jednak fizycznie ciezko tam zrobic missclick all in,bo trzeba kliknac jednak ten button,co innego jakis fold czy call

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
NieGadamZpsami
PokerStrategist

No faktycznie dziwne, na moim limicie gram snap call.
Z czym Cię tutaj bije przeciwnik?
:Tx: :7x:
Bardziej bym stawiał na jakiegoś seta i desperacką próbę wyciągnięcia value.

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80
Oldschool Grinder

nie wyobrażam sobie tego spasować - i oczywiście notatka obowiązkowa co tak zagrał (może się przydać na przyszłość). Przy czym nie gram tu call z jakąś parką.

Odpowiedz
Cytat
soodol Autor wątku
soodol
PokerStrategist

Napisane przez johnybravo80
nie wyobrażam sobie tego spasować - i oczywiście notatka obowiązkowa co tak zagrał (może się przydać na przyszłość). Przy czym nie gram tu call z jakąś parką.

jasne,ja nie wiem czy tu setow nie folduje, chociaz nigdy bym ich nie mial po takiej akcji. Co trafiam na taka akcje,ze ktos wjezdza tak duzym overbetem,zawsze widze nutsy na showdownie,mam wrazenie. Teraz tez pokazal T7

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna
PokerStrategist

Patrząc po twojej i jego lini to on wygląda tam mega mocno. Jeśli miałbym info że to fish typu wieloryb to eisy fold, zawsze tam zobaczysz Tx7x albo 7x5x. Dlatego ja zawsze zapisuje z czym koleś limpuje. Strasznie to ułatwia życie.
Bez info folduje nie chce stracic stacka w limpowanej puli ( źle by to podziałało na mój mindset), zawsze jak mam trudna decyzje/close skłaniam się ku foldowi.

Tak poza tym ja bym foldował preflop. 76s bym jeszcze callował ale 75s Folduje. Nie chce się pakować w trudne spoty OOP. Na takim suchym flopie lubię sobie donkbetnąć 2/3p. Za często nie dostane calla, a jak trafie jakiś sensowny draw to 1/2p dla kontroli puli.

Napisane przez soodol
. Nie wiem czy tu jest sens podawac jakiegolowiek staty, z readow cos niecos pamietam,ze jest fishem, ma po 400 rekach, 20/14 3bet 3, AF 2, AFq 46. Nie wiem czy sie zgodzicie,ze chyba jednak fizycznie ciezko tam zrobic missclick all in,bo trzeba kliknac jednak ten button,co innego jakis fold czy call

Po 400 rękach jak jest fishem to mam opracowana strategie jak go ogrywać :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
B3DNAR3K
PokerStrategist

myk jest taki że limpowana pula + 2 checki postflop można spasować

ship do takiej małej pulki , no pomyśl :profit:

Odpowiedz
Cytat
jarekhell1
PokerStrategist

Izi fold. Grając tu call imo spazzujesz bo gość ci ty wrzuca T7 prawie zawsze. Jakieś 2 parki myślę że może po prostu radować, a shipuje tylko nutsa.

Odpowiedz
Cytat
soodol Autor wątku
soodol
PokerStrategist

Napisane przez B3DNAR3K

wlasnie jaki sens ma ship do tak malej pulki? ale widocznie oni tak nie mysla

Odpowiedz
Cytat
kokol17
Poker Player

przecież asy miał i nie myslał:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
ryhukox
Poker Player

Napisane przez soodol

Napisane przez B3DNAR3K

wlasnie jaki sens ma ship do tak malej pulki? ale widocznie oni tak nie mysla

A taki sens, że wystarczy bardzo rzadko dostać call, aby ship był max EV+. Sam tak gram, jak przypadkiem dostane nutsa na R w limpowanej.

Odpowiedz
Cytat
SZAKAL1
PokerStrategist

Fold pre.
Bet turn

Odpowiedz
Cytat