Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($7.71)
BB ($5.66)
UTG ($23.18)
UTG+1 ($5)
Hero ($12.50)
BTN ($3)
Dealt to Hero 5♣ 5♠
UTG raises to $0.18, fold, Hero calls $0.18, fold, fold, fold
FLOP ($0.43) 5♥ 7♣ K♦
UTG bets $0.30, Hero raises to $0.95, UTG calls $0.65
TURN ($2.33) 5♥ 7♣ K♦ J♣
UTG checks, Hero bets $1.75, UTG raises to $4.60, Hero calls $2.85
RIVER ($11.53) 5♥ 7♣ K♦ J♣ A♣
UTG bets $8.28, Hero calls $6.77 (AI)
Spoiler
UTG shows Q♣ 8♣ (Pre 48%, Flop 5.9%, Turn 15.9%) Hero shows 5♣ 5♠ (Pre 52%, Flop 94.1%, Turn 84.1%) UTG wins $24.07
UTG:
Preflop sprawdzam pod seta, jestesmy 250 bb deep wiec mam dobre oddsy,
gram tu na gracza ktory z tego co zauwazylem lekko tiltował, z tego wzgledu ze wczesniej byl on strasznie pasywny i nagle zaczal garc bardzo agresywnie, i zaczal z tego co widzialem sporo blefować i grał jakies dziwne akcje, trafiajac seta przez chwile zastanawiałem sie nad zagraniem slow play, lecz uznalem ze niema to wiekszego sensu, gdyz jesli on sie tutaj zaczepil w jakis sposob tym krolem to wyciagne od niego sporą czesc stacka. Na turnie on gra duzy raise, nie majac z nim dynamiki, taki raise to czesto beda nutsy ( lepsze sety, lub kj) ktorych on tutaj juz nie odpusci, wiec liczac na to kj chyba bym to shipnal, natomiast uznalem ze jesli on tam gra jakis crap to moze wrzucic reszte stacka na river i tak tez zagrałem. River spada dosc kiepska karta, gdyz wpada rr flush ktory nie sądze aby mial zbyt często, dostaje od niego ship, nadal bija mnie sety z flopa, jj, kj raczej nei shipuje tego rivera, lecz zgodnie z wcześniejszym założeniem i biorąc pod uwagę wczesniejszą dynamikę, i to ze Ac jest tu dobrą kartą do blefu zagrałem tu snap call. Proszę o ocenę.