Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

55 nl4

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
130 Wyświetlenia
jacknintyfour

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.04 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]BB$4.40:///////;MP3 (Hero)$4.77:///////;CO$4.19:///////;BU$13.53:///////;SB$5.84:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP3 with 5:c, 5:d.
Hero raises to $0.12, CO raises to $0.40, BU calls $0.40, SB folds, BB calls $0.36, Hero calls $0.28.

Flop: ($1.62) T:c, 8:c, 5:s (4 players)
BB checks, Hero checks, CO checks, BU checks.

Turn: ($1.62) 3:c (4 players)
BB bets $0.77, Hero raises to $4.37, CO folds, BU folds, BB calls $3.23(All-In).

River: ($9.99) 4:s (2 players)

Final Pot: $9.99.

O przeciwnikach nic nie wiem. Pre flop calluje pod seta bo mam już 3 przeciwników w puli, więc oddsy są dobre? Trafiam seta, i czekam w nadziei, że ktoś podbije, no niestety nie udało się. Spada nie fajna karta i żałuje ze nie było beta na flopie, bo nie wiem gdzie stoję. po becie BB nie wiem gdzie jestem, ale wiedziałem, że nie bede potrafił spasowac seta, więc wchodzę za wszystko i zamykam oczy...

Pozdrawiam i proszę o ocenę.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
kNoq001

czesc

pf po takiej akcji call jest ok
na flopie gralbym donk, zauwaz, ze tutaj nigdy nie dostaniesz luznego cbeta wiec rece ktore cbetuja = rece ktore sprawdzaja/raisuja a nie chcemy aby board przeszedl checkcheck bo sporo kart moze zabijac akcje

asplayed
just call turn, raisujac tutaj izolujesz sie i wywalasz rece np jak JJ ktore ma sd value ale bedzie foldowac w obawie przed flushem

pozdro

Odpowiedz
Cytat