Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 44 nl100

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
223 Wyświetlenia
coorchuck
Oldschool Grinder

Boss Media (IPN) No-Limit Hold'em, $1.00 BB (5 handed) - BossMedia Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Hero (Button) ($102.60)
SB ($97.40)
BB ($231.82)
UTG ($98.50)
MP ($71.75)

Preflop: Hero is Button with 4, 4
1 fold, MP calls $1, Hero bets $5, 2 folds, MP calls $5

Flop: ($11.50) K, K, 2 (2 players)
MP checks, Hero bets $7, MP calls $7

Turn: ($25.50) 3 (2 players)
MP checks, Hero bets $16, MP raises to $59.75 (All-In), Hero folds

Total pot: $57.50 | Rake: $2.85

przeciwnik to loose fish. nie pamiętam dokładnie , koło 50/20/1.6
na flopie on tam sprawdzi wszystko, na turnie 2 czy 3 też nie spasuje. , może mieć FD, którego na sparowanym bordzie do potsize beta by nie zrzucił.
czy jest sens betować turn? można się pokusić o call po jego pushu? ten AF mnie trochę odrzucił, ale kurde często gość będzie miał 2,3 lub Flushdraw

2 odpowiedzi
piachu01
BlackMember

Na gościa nie foldujacego nie ma sensu betować turna. Na takiego bardziej normalnego to izi 2nd barrel. Flopa sprawdzi z masą rąk(od 66 po aq do floatingu), jednak na turnie zostanie tlyko z nielicznymi. Mówisz, że może mięc tutaj 2 czy 3. Tylko powiedz z jaką 2 czy 3 sprawdziłby Cię pf? Dla mnie jest to izi fold chyba, że naprawdę uważasz, ze gość może stakować fl draw na turnie.

coorchuck Autor wątku
coorchuck
Oldschool Grinder

hmmm myślę że na pf gość może sprawdzić any two "bo były suited". nie zdziwiłoby mnie to. również myślę że nawet a high może pokazać. fold był dość easy, ale tak z drugiej strony, jak potem zacząłem nad tym myśleć to nie zdziwiło by mnie gdyby pushował z FD lub w szczególności 2hXh, albo 3dXd, albo z niczym.
patrząc z drugiej strony gość może mieć Każdego króla nie wierze że wyrzuci figurę preflop.

ogólnie to to jest mój duży leak że takim fishom rzadko potrafię uwierzyć w dobrą rękę