Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

1010 Nl2

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
150 Wyświetlenia
PJ8
PJ8

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]MP2 (Hero)$2.37:///////;MP3$3.66:///////;CO$2.00:///////;BU$4.03:///////;SB$2.00:///////;BB$2.87:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP2 with T:c, T:h.
Hero raises to $0.08, MP3 calls $0.08, CO calls $0.08, BU calls $0.08, SB calls $0.07, BB calls $0.06.

Flop: ($0.48) 4:c, 9:h, 2:c (2 players)
SB checks, BB checks.

Final Pot: $0.48.

HERO?

Czy cbet na takim flopie zawsze jest profitowy? Niby mamy overpare ale ten family pot :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Mehower

Wg mnie skoro tutaj nic nie trafiles nie ma sensu cbetowac. Jest za duzo przeciwników i bardzo ciężko byłoby ci cbetem wyrzucić z rozdania ich wszystkich. Na taką ilość calli na 99% masz tam suited connectory i będą pewnie mieli wystarczające implied pot odds zeby pozostac w rozdaniu w oczekiwaniu na draw. Ewentualnie mogły cie tez sprawdzic pocket pary, które trafiłyby tutaj set. Jak dla mnie check bylby tutaj odpowiedni

Odpowiedz
Cytat

Ja tu gram cbet i decyzja na turnie w zależności od karty. Ciągniesz value od fd, 9x i co najmniej jeden street od over kart. Zawsze w zanadrzu masz backdoor flush.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

czesc

cbet i uciekasz vs kazda agresja - mozesz tutaj wciaz miec best hand ze swoja overparka tym bardziej, ze JJ+ najczesciej 3betuje/sqzuje pre ale jesli ktos Cie tutaj przebija to zabieram zabawki i zmywam sie do nastepnego rozdania
jak dostane call to w zaleznosci od ilosci osob/karty decyduje na turnie ale z reguly bede chcial tutaj kontrolowac pota na dalszych streetach

pozdro

Odpowiedz
Cytat