Chcialem tylko sie pochwalić moim pierwszym w zyciu Golden statusem
zakonczylem ten miesiac na minusie jakies 50$ ale go mam!!
Gratulacje, zdążyłeś w ostatniej chwili ♠_thumbsup:
Dział Challenge i sukcesy będzie bardziej odpowiedni na taki temat, niż feedback
Pozdro!
To jeszcze platyna, diament i black member...
Za wyrobienie pierwszego diamentu się chyba jakiś prezent dostawało (podkoszulka czy coś takiego), ale mogę się mylić bo jeszcze nigdy poza złoto nie wyszedłem.
Napisane przez Skibcio
To jeszcze platyna, diament i black member...Za wyrobienie pierwszego diamentu się chyba jakiś prezent dostawało (podkoszulka czy coś takiego), ale mogę się mylić bo jeszcze nigdy poza złoto nie wyszedłem.
za diament to chyba czekoladke wysylaja ;d
Napisane przez Skibcio
To jeszcze platyna, diament i black member...Za wyrobienie pierwszego diamentu się chyba jakiś prezent dostawało (podkoszulka czy coś takiego), ale mogę się mylić bo jeszcze nigdy poza złoto nie wyszedłem.
Nic takiego nie ma miejsca
Przynajmniej w moim przypadku
Napisane przez kempesKGB
nie chce martwic ale taniej by ci wyszlo kupic status![]()
a gdzie przyjemnosc z gry?:) to jest jakies 13% rolla wiec nie jest tak tragicznie. jest dobrze bo wyrobilem go bez tych 100 bonusowych punktow za 20 dni powyżej 10 SP. Taki mini chalenge
Napisane przez KubaICP
to jest moj pierwszy dzien z brązemoficjalnie przestałem grac dla pokerstrategy
![]()
gratuluję i życzę dalszych sukcesów w podejmowanych decyzjach ♠_thumbsup:
Moj pierwszy dzien z brazem, rowniez mocno sie zastanawiam co dalej... szczegolnie iz skutecznie mnie PS zniechecilo ostatnio przyznajac mi dodatkowy kapital a potem... nie dajac go ;-)) super...
Napisane przez KubaICP
to jest moj pierwszy dzien z brązemoficjalnie przestałem grac dla pokerstrategy
![]()
Witaj w klubie