Witajcie!!
Koniec roku to przeważnie dla pokerzystów intensywny okres. Niektórzy ostro grindują, żeby np. wyrobić brakujące pkt do SN czy nawet SNE. Ja postanowiłem że wygram w rankingu forum
Nie było łatwo i wymagało to ode mnie wielu wyrzeczeń i wytrwałości w dążeniu do celu, bo jak wiadomo napisanie ponad 700 długich, merytorycznych postów na forum m. in. w działach oceny rąk czy w dziale "Pogawędki" oraz przywitanie na forum ok. 100 nowych użytkowników wymagało poświęcenia dużo czasu i energii. Nie było łatwo
Zdarzał się downswing i były takie dni, że napisałem tylko 3-4 posty, no i wiadomo Święta, Sylwester
a jak wiadomo - "konkurencja nie śpi". Tym bardziej się cieszę, że udało mi się pokonać setki osób i zwieńczyć ten, udany i tak dla mnie rok zwycięstwem.
Wiem, że to nie lada wyczyn i że przyczyni się to do rozwoju mojej kariery pokerowej, więc pełen nadziei i pozytywnie nastawiony przystępuję do nowego, 2015 roku. Mam nadzieję, że w tym roku będę mógł nadal pomagać nowym użytkownikom oraz dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem z innym graczami m. in. w dziale oceny rąk
Z tego miejsca chciałbym podziękować moim kolegom, bez których nie byłoby tego spektakularnego sukcesu. Dziękuję slawciu, Lonke777, pszczola321, zajcur i wszystkim tym którzy do tego przyłożyli swoją cegiełkę, bez Was nie udałoby się to! Dziękuję!! ♠_drink:♠_drink:

https://polska.pokerstrategy.com/ranking/