Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wygrałem!!!

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,205 Wyświetlenia
PabloPLG

Hehe!!Wygrałem swój pierwszy SnG za 1$ :D 40 osobowy.Mam nadzieje,że to początek długiej pokerowej przygody. Dostałem ostrej korby na punkcie pokera,uczę się regularnie 2,3h doba..plus gra.Małe a cieszy i motywuje do dalszej pracy.Pozdrawiam :fdrink

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
szoker22

graty :f_thumbsup: powodzenia

Odpowiedz
Cytat

Gratulacje!

Nic tak ne motywuje jak dobra wygrana na początku kariery. Za motywacją z kolei idzie zwykle nauka i volume, a potem nieuchronnie kolejne wygrane :). Życzę powodzenia w dalszych zmaganiach ^^.

Odpowiedz
Cytat

Pierwsza wygrana zawsze cieszy najbardziej :sdrink

Ale powiedz mi, czemu nie wstawiasz żadnych rozdań do oceny? Zacznij wstawiać, a tego rodzaju sukcesy, jak ten dzisiejszy, będą na porządku dziennym, czego Ci życzę.

Odpowiedz
Cytat
PabloPLG Autor wątku
PabloPLG

Dzięki,rozdania zacznę wstawiać,ale muszę ogarnąć PT4... Walka trwa z hudem ?( nie wyświetla mi się. Dzisiaj już go olewam,sprawdzę jutro.Coś chyba namotałem :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Jak nie dajesz rady w konfiguracji PT4, to zawsze możesz uderzyć do naszego działu technicznego. Tam na pewno uda się rozwiązać problem :)

Odpowiedz
Cytat
dendi93

Gratuluje :f_thumbsup:
I powodzenia w dalszej karierze :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Takie wpisy cieszą jak żadne inne.

Jak czytam Twoją wiadomość, samoistnie wyczytuje entuzjazm oraz podniecenie!

Bravo!

Odpowiedz
Cytat
silk11

gratulacje :sdrink wygrana 10 usd musi cieszyc

Odpowiedz
Cytat
Pomarancza

Kurcze, tyle osób zaczyna grę w pokera i strzela ładne sukcesy na samym początku, jak DaWarsaw, który opowiadał, że zagrał sobie dwa turki od niechcenia i oba wygrał. ;D
A ja już zdążyłem przehulać rolla od ps.com i trochę swoich pieniędzy, zanim zabrałem się za to na poważnie. ;D

Odpowiedz
Cytat
PabloPLG Autor wątku
PabloPLG

Kolejna WYGRANA tym razem turniej z graczami z POLSKI!!! 1 miejsce-40$ :D :fdrink Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat