po czasie suszy w mtt i dzisiejszych suckoutach w cashu - jest!
o siema aldon często widzę cię w mtt na ipoker, to ja, to ten Polak co cię wyklinał w HU w mtt za 1$. :sdrink. Widzę że platynkę to na cash musisz wyrabiac bo na tych mtt to raczej punkty nie idą. A speedy na ipoker jak zwykle profitowe
gratki,
tez Cie czesto spotykam na mtt ;p raz cos tam nawet zartowalem ze jestes nitem czy cos;]
Jack :
na cashu, na cashu
grywam 50 regularnie i powoli stowki tez (gdyby nie te cashouty:D )
a tego HU nigdy nie zapomne. Kumpel, ze mna akurat na TV siedzial i mielismi beczke troszke, bo wydawales sie stiltowany
<piwo>
many: podalbys nick chociaz jak juz sie pochwaliles
wiesz ja turki gram zupelnie rekreacyjnie, w dodatku do sesji cash i nie widze sensu kopania sie z koniem na szerokich rangach wiec moze tak byc, ze to nie zart ze nituje : )
Ja też przy tym HU siedziałem z kumplem i również miałem beke z ciebie że nitujesz :D. no ale jak mtt grasz dla funu to spoko:D
byl dlugi
bo mieliscie spora przewage:D musialem wykazac troche cieprliwosci zeby wygrac:D
po tych bluzgach czulem, ze sam Jack cos glupiego zrobi, bo napiecie bylo spore:D
nie mowie ze zrobiles :D, mowie ze czulem ze jestes na nerwie i chcialem Cie wyczekac:D
a ze dostalem K8s i mi shipnoles za stosunkowo niewiele to akurat sie udalo
no własnie ten call mnie zdziwił tak się caly czasz murowałes aż tu nagle call z jakims K8, raczej ev+ to nie było:D
niski stack miales i nakurwailes we mnie non stop:D
a z tym K8s w okolice 40% bede mial easy jesli ktos wali non stop:D
dla mnie to K8 to byl mega standard:D na goscia ktory jest super agro, wedlug mojego info na tilcie, a w dodatku ma niski stack:D
duzo slabszymi rekami wygrywalem HU