Witam musze sie wam pochwalic
kolejna zyciówką
Widywałem Cie ostatnio na 45 1.5$ i 90 1$ os turbo. Dobrze kojarze nick ?
A tu taki shipek
gratulacje, świetny wynik
tak tak gralem tam chwile
staralem sie zbudowac roll
bo cala wygrana z przed miesiaca poszla na splate samochodu
teraz jakis urlopik z ukochaną
, wracam i solid grind mtt
Gl ath the tables guys
Nima to jak wygrac pusha QJ suit vs AA i 98 vs A8^^ w wojnie blindow : ) po takim czyms mozna sie bylo spodziewac top 3
GW ziomeczq powodzenia na middle stakes ; p
Świetny wynik!
Wyczuwam dobry urlopik. Miłego wypoczynku. ♠_cool:
Gratulacje. ♠_thumbsup:
Jak na[Treść wyedytowana] to dobry wynik, lepiej wygrac niz ukrasc, pozdro bro gratuluje !
[Treść wyedytowana]
//prać brudy proszę prywatnie + proszę nie obrażać innych użytkowników na forum - jeneral86
Napisane przez StoneMaN88
Jak na [Treść wyedytowana]złodzieja i oszusta to dobry wynik, lepiej wygrac niz ukrasc, pozdro bro gratuluje !![]()
[Treść wyedytowana]
Nie ma to jak ociekać zawiścią ♠_evil:
na forum od: 17.02.2012
gdzie Krym a gdzie Rzym ?
Koleś jest [Treść wyedytowana], napozyczal kasy, nazebral i nie pooddawal, takie zachowanie tolerujesz ? oh wait nie wiesz nawet do czego to pisalem a juz hejt. Pozdrawiam równierz Ciebie przyjacielu
//nie obrażamy innych użytkowników - jeneral86
fajny ship, ale fajny również worek bokserski, zdjęcie z wesela, dziewczyna. Twoje fotki też są spoko:)
Jeszcze jedno takie zdanie [Treść wyedytowana] i wrzucam nasze rozmowy z GG na NW i tutaj, pośmiejemy się z perypetii Twojego związku z [Treść wyedytowana]? a i może coś na fejsie sie naskobie, narobić Ci [Treść wyedytowana]
5$ ? 2 stówy Ci pożyczyłem i dobrze o tym wiesz, chcesz logi z P* ? już dawno to olałem dopóki Cie nie zobaczyłem na stategii [Treść wyedytowana].
//proszę nie obrażać innych użytkowników - jeneral86