Napisane przez Micholin21
Napisane przez Skroderis
Na ile stołów i po ile godzin dziennie?/ GJ \
12 stołów, 800 hands/hr, 7 godzin

Napisane przez Micholin21
Napisane przez Skroderis
Na ile stołów i po ile godzin dziennie?/ GJ \

Jestem pod dużym wrażeniem. :fdrink Sam męczyłem się na NL2 4 miesiące więc tym bardziej jestem w szoku, że przebiłeś ten limit w 3 dni.
Jeżeli możesz chętnie dowiedziałbym się co stoi za takim sukcesem, ile wpłaciłeś, jaki miałeś bankroll, czy był to Twój pierwszy start z pokerem, ile grałeś wcześniej?
Myślę że aby grać tyle stołów naraz trzeba mieć już jakieś doświadczenie.
Miałbyś dla mnie i dla innych jakieś rady które umożliwią mi taki progres jak Tobie? Co robisz inaczej niż pozostali?
Zdecydowanie nie jest to mój pierwszy start z pokerem
Teraz bardziej myślę o przejściu nl50. Nl2 gram bo muszę szybko i bezwariancyjnie zarobić określoną kwotę. Jak ktoś zaczyna to na ten limit polecam rolla 20BI.
Jeżeli chodzi o rady to standardowo polecam wyciągać maks value -->Gracze na tym limicie mają problem z pasowaniem top parek. Grają bardzo fit or fold. Co za tym idzie strzelanie paru beczek jest zwykle bez sensu. Nie wolno się levelować . Gracze na tym limicie myślą pokerowo bardzo prosto i zwykle nie blefują. Minraise szczególnie na turnie od fisha=co najmniej 2 pary. Raise od zwykłego gracza na suchym boardzie to zwykle set. Polecam maksymalnie dużo stealować na zwykłych graczy. Nawet jak ktoś callnie to składa się w 60% na cbet (przy becie za połowę pota wystarcza powyżej 33%). To są takie podstawy. Polecam korzystać z HUDa. Na więcej trzeba readów.
Podczas gry używam: Holdem Manager2, Table Scanner Turbo, Table Ninja2+ starsowe hotkeys. Taki zestaw pozwala mi na maksymalnym skupieniu się na grze. Nie muszę zajmować się table selection i otwieraniem stołow. Zawsze mam ich automatycznie ~12.
mam nadzieje, ze jak przejde na nl25 to dostane porzadny wpierdol na zoomie, zeby sie w koncu przekonac do tych zwyklych stolikow
ja tez ostatnio wrocilem do pokera i nl2 na starsach przeszedlem bez wiekszego problemu, 20BB/100, i sobie pomyslalem still got it :fuckyeah... ale na nl5 jestem break even :/
Napisane przez URJoke0
Jak to przeszedłeś? Wygrałeś kilka dolarów, a nie przeszedłeś chłopcze.
WŁAŚNIE ! nl2 są jak simsy ich się nie przechodzi !
w moim slowniku przejscie oznacza wygranie odpowiedniej liczby BI zeby mozna bylo zaczac grac wyzszy limit