Szkodnick.PL
PokerStars
Widzę, że trzeba będzie zawrzeć z łotrzykiem jakiś dłuższy pakt o nieagresji, aby wraz z volume szły wygrane.
Dokładnie ♠_thumbsup: Szkoda tylko, że gra na "bałwankach" nie łapie się do promocji ♠_mad:
Takie zasady promocji i nic nie da się zrobić, ale z tego co widziałem, to grywałeś też na PokerStars, więc tutaj się łapiesz.
Powiedzmy, że zaliczymy Ci ten pierwszy update z 1 listopada, chociaż dokładnie rzecz biorąc, było to w ubiegłym tygodniu
Może dla lepszej motywacji chcesz progress bara?
dohpaZ, w newsie dotyczącym promocji Marta napisała:
#61 Marta, 02.11.13 13:13
#59, #60
Tydzień liczymy od piątku (7 dni), tak jak piszesz.
Czyli liczyłem, że tydzień zaczyna się w piątek 1 listopada, a nie od poniedziałku.
PS. Motywacji mi nie brakuje
Po prostu brakuje mi czasu na grę, a tego już nie przeskoczę
Wyniki, które tu wklejam nie są wynikiem całej mojej gry. Gram jeszcze na roomie, który do promocji się nie łapie
Masz rację, pozostaje otwarta kwestia, kiedy rozpoczynamy tydzień dla osób, które później dołączyły. W Twoim przypadku akurat to nie problem
A komentarz od Marty przeoczyłem, dzięki za przytoczenie ♠_thumbsup:
Tydzień 2
Update 1/3
Mamy obecnie weekend :fdrink, czyli standardowo piątek/sobota jest u mnie bez gry.
Suma: 49
W niedzielę będzie sesja.
Tydzień 2
Update 3/3

Suma: 79
Nie wstawiam ROI i wyniku finansowego, bo dzisiaj zauważyłem, że nie jest to poprawnie liczone, a potrzebne tutaj tez to nie jest.
Sesja dziś na +, a ROI -76%
Być może nie zaliczyło wszystkich turniejów, no ale na pewno HM turniejów sobie nie dodaje
Z tego co pamiętam, to mieliśmy podobny problem w dziale technicznym i ktoś zgłaszał, że nie zalicza mu wyników turniejów. W razie czego, zawsze możesz założyć nowy wątek.
Tydzień 3
Update 1/3

Suma: 100 - Czyli jestem już w bębnie maszyny losującej :fdrink
Ja tam wyliczyłem 99,5 ♠_rolleyes: A w bębnie maszyny losującej znajdziesz się wtedy, gdy do końca miesiąca będzie aktualizował wyniki
Tydzień 3
Update 2/3
Dzisiaj bez gry (zapewne nie zmieni się to do niedzieli, ale aktualizacje być muszą
).
Suma: 100
Tydzień 3
Update 3/3
Dzisiaj znowu bez gry.
Suma: 100
Oczywiście liczba na 100 nie stanie i wkrótce się to ruszy