Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT challenge on GG

24 Posty
6 Użytkownicy
26 Reakcje
5,749 Wyświetlenia
johnybananas

Hej jak w temacie, ruszam z challengem na GG i grając MTT chcę z 250$ zrobić 5k$. Dlaczego 5$? może być więcej nie obrażę się, ale chciałbym zrobić w końcu operację kolana na którą potrzebuję ok. 10k zł (zerwany ACL + pęknięta łąkotka to na pewno) i resztę mieć na grę.

Dlaczego GG? Wybrałem GG z dwóch powodów 1) dość niski poziom 2) możliwość sprzedawania udziałów

Zaczynam z rollem 250$ i będę grał z directa turnieje do 3$ plus sprzedawał udziały do droższych turniejów, tak by nie przekroczyć tych 3$ własnej inwestycji.

Niestety nie mam skarhscope pro dlatego ogromna prośba, czy mógłby ktoś wyeksportować mi wykres ze starsów: johny_banan@ i zakres osób od 100 w górę? Bardzo proszę o przesłanie <3

Pierwsza sesja w niedzielę, i w niedziele rano podeślę tutaj listę turniejów, jeśli ktoś będzie chciał wspomóc challenge i zakupić udziały będę bardzo wdzięczny i mam nadzieję, że odwzięczę się profitem.

Tyle na start. Pozdrawiam i GL

Odpowiedz
Cytat
23 odpowiedzi

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

dzieki Mikson <3

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Jeśli bez Mark-up to chętnie podokładam do turniejów za 5 czy nawet 8. Mam trochę drobnych na GG a nie leży mi ten soft.

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

Wiesz co na początku będę dawał jakiś Mark up bo chce sprawdzić czy będzie schodzić. Jak nie to będę zmniejszał, choć jak jednego ranka odpaliłem z 3 turnieje 5-8$ to sprzedałem z 1.05 na wszystkie. Nie mówiąc już jak widzę ze schodzą oferty z markupem po 1,6 i ludzie grają freerolle no ale nie mi to oceniać.

W ogóle jutro rano się okaże czy bardziej opłaca się grać w niedziele czy soboty a to dlatego ze w niedziele same haj steksy a na to narazie nie mogę sobie pozwolić. Chyba za mało śledzę Chestera 😂

Rano wpadła satka z drugiego bulletu za 2,5$ do mastersa za 25$ i chyba sprzedam 20% by zagrać freerolla wiec jest szansa na wzrost rolla :) a jutro rano pojawi się tu lista turniejów na jutrzejsza sesję.

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

1.05 też nie ma tragedii. Dawaj znać jak coś.

Odpowiedz
Cytat
Heakait

Powodzenia, chcialbym miec w sobie tyle determinacji, moze dasz rade...

Odpowiedz
Cytat
finek96

Powodzenia.
btw raz spotkałem JohnegoBananasa na party w turku za 1k i byłem pewny że to Ty, myślałem że grasz hajki. (ofc ja z satki to gralem, zaregowane nie warte grania xD)
Trzymam kciuki :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

Ech jakiś donk się podszywa, raportuj next time

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

O 18 ruszam jednak zagram wszyskto dla siebie. Ale wystawiłem na bounty main event za 5 z 17:30 i 85% na bounty 21 z 18:30 zapraszam johny_banan@

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Napisane przez johnybananas
O 18 ruszam jednak zagram wszyskto dla siebie. Ale wystawiłem na bounty main event za 5 z 17:30 i 85% na bounty 21 z 18:30 zapraszam johny_banan@

Kupione. GL!

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

ten za 5$ szybko out, top pair na seta

W BH21$ były wzloty upadki wzloty upadki, chwilkę po mojej prawej siedział jakiś Polak co miał zdjęcie jakby grał live kiedyś, Olorion się nazywał chyba kozak. Udało się właśnie dojść do płatnych ale 13bb więc teraz fast DU ;)

Bardzo szkoda mi tego daily mastersa grałem spokojnego pokera, no może po za jednym hero callu z 3 parą BvB (miał air :D) i przy 190 left KK<AQ AI pre... A na turn i bajo wpadło 70$ więc jest profit ;) ale spot na 2x avg więc byly by emocje.

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

edit, DU KK>QJ walczymy

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

i koniec AK<AT na avg pota ech szkoda ale profit jakis jest ;)

Stan: 324$

ps. jutro jednak bez sesji :( ale coś ogarniemy w next week. Dzięki i miłego

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Dzięki za profit. Będziesz coś grać to wstawiaj.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

.

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

Sesyjka na jutro ;D Zapraszam ;)

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

Daily special 10$ sold
Daily big 10$ 11% left
BH mini Main 5,25$ sold
GG masters 25$ 6% left
BH special 21$ sold
Daily ME 20$ 50% left
bounty king jr 31,5$ 49% left
Daily special 5$ sold
BH special 10,5$ sold
WSOPC series 30$ 9% left
Daily deepstack 10$ 15% left
BH six sooter 12,60$ sold

To zostało jakby ktoś chciał. Pozdro i powodzonka

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

Niestety sesja do zapomnienia, jakies micro cashe ale nic nie szło zrobić :( był szanse na dobry stack ale 2x QQ<KK i gg

roll: 301$

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas

zapraszam!!! jako, iż niedziela na gg słaba jeśli chodzi i micro i low zagram poranna sesję (więcej Azjatów :D)

Odpowiedz
Cytat