Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT 2014 pocketfives progress challenge [GRUBY CZALENDŻ]

145 Posty
26 Użytkownicy
1 Reakcje
22.3 K Wyświetlenia
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

Kolejny update!

Skillu i Masa łeb w łeb, potrzeba duuużego shipa żeby ktokolwiek im zagroził.

Walka o trzecie też bardzo close i dobrym shipem wciąż może się włączyć wielu graczy, więc warto grindować do końca :)

PS: Swoją drogą fajnie spojrzeć, że 5 graczy z szóstki która już poprawiła wyniki jest mocno związanych z pewnym środowiskiem, którego nazwy nie wolno podawać na tym forum ;)

Odpowiedz
Cytat
BSNTLG
PokerStrategist

Co za emocje :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
tomekgchm
Elite Grinder

Napisane przez OzzyM

Skillu i Masa łeb w łeb, potrzeba duuużego shipa żeby ktokolwiek im zagroził.

:challenge

Odpowiedz
Cytat
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

Napisane przez BSNTLG
Co za emocje :deadhappy:

Stan na dziś:

Masa 296,70
Skillu 293,40

Łeb w łeb :D

Odpowiedz
Cytat
BSNTLG
PokerStrategist

Jak nie skillem to fartem kyrrrwa :coolface:

Odpowiedz
Cytat
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

Od ostatniego update'u naklepałem 770 pkt, ale Tomek 530 pkt i chyba się wybroni :f_frown: Skillu w tym czasie 200 pkt, przy 230 pkt Masy, ale punkty Skilla droższe do challenga więc ciągle blisko, jeden shipek może wszystko zmienić, więc powodzonka :f_thumbsup: Oby karty sprzyjały!

Odpowiedz
Cytat
tomekgchm
Elite Grinder

powo w pradze :coolface:

Odpowiedz
Cytat
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

Na 12 dni przed końcem, powodzonka panowie, walka wre ;s

Odpowiedz
Cytat
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

Zerknąłem sobie na ranking z 2013 i okazuje się, że część wyników się zmieniła od zeszłego roku niż te które mam zapisane, widocznie część wyników nadal spływała po nowym roku. Myślę że trzeba to updatnąć, ale zostawiam decyzję wszystkim zainteresowanym (czyli, wygląda na to, że tylko czołowej szóstce).

Odpowiedz
Cytat
tomekgchm
Elite Grinder

imo jak było od początku liczone tak, to niech już tak zostanie

Odpowiedz
Cytat
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

Poczekamy na głos BSNT'a, Skilla, lontoo i wawrzyna, przegłosujmy to po prostu. Ja jestem za poprawieniem wyników, to jak liczyliśmy nie ma znaczenia, bo reguły były jasne (tj. wynik 2013 vs 2014, a nie to co spisałem ;p). Teraz też po 1 stycznia poczekamy 2 tygodnie na update pocketfivesa żeby nie było wątpliwości.

Odpowiedz
Cytat

nie sprawdzałem jak wyglądały wyniki po poprawieniu z 2013 ale też jestem za tym aby zostawić jak jest niz zmieniać coś pod koniec

Odpowiedz
Cytat
BSNTLG
PokerStrategist

Mi to obojetnie, ale jak mam oddac glos to jestem za opcja nie zmieniania niczego tak jak skillu i tomek, btw jak bedzie wygladac koniec challengeu? Pkt liczone tylko z turkow do 31 grudnia?

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2
Oldschool Grinder

Cóż to był za biedny rok :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

No to będzie walka do końca :D Mi do Tomka, podobnie jak Skillowi do Masy brakuje mniej więcej shipka w turku z pulą 15k$, więc do ostatniego dnia będzie szansa odrobić ;)

Proponuję, żeby wyniki challengu ogłosić 10 stycznia - do tego czasu mogą jeszcze napływać wyniki z krzaków, też mniej więcej o tej porze rok temu spisałem wyniki za 2013, więc powinno być najuczciwiej. Oczywiście wyniki z okresu 1-10 stycznia nie będą się uwzględniały.

Napisane przez Miloszpoker2
Cóż to był za biedny rok :f_cry:

Potwierdzam, u mnie też :( Niby wg P5's wbiłem do top20 w kraju (nawet uwzględniając tych co pousuwali ostatnio konta), ale plany były dużo ambitniejsze, nie ułożył się grind przez połowę roku :(

Odpowiedz
Cytat
wawryn89
Elite Grinder

Też jestem za tym żeby nic nie zmieniać. Gratuluję zwycięzcom:f_drink:, mi pozostaje satysfakcja z bycia najlepszym niestajennym ;p

Odpowiedz
Cytat

do ostatniej minuty :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
tomekgchm
Elite Grinder

Odpowiedz
Cytat
Kaczmarol
BlackMember

Odpowiedz
Cytat
OzzyM Autor wątku
OzzyM
Oldschool Grinder

Co za pies :D

Tak to wygląda obecnie, zrobiło się tak close między Masą i Skillem że poczekamy jeszcze pare dni czy nie spłynie jakiś wynik :) Powiedzmy 6.01 ogłoszę oficjalne wyniki i roześlę hajs, chyba że Masa masz już 100% pewności że nic nowego nie spłynie?

Mejwon, koczwi, Jawor i jjokocza - nie poprawiliście wyników z 2013, więc zgodnie z zasadami doślijcie po $200 na OzzyM91.

Tak czy siak, gratulacje dla Tomka, Skilla i BSNT za top3!

Odpowiedz
Cytat