ja jednak odpadam, w tym roku poza festiwalami bede omijał duze fieldy (głównie starsy) wiec nie ma sensu
gl
Hello,
chetnie wzialbym udzial w challengu (tymbardziej ,ze dopiero gram od pol roku i mam duze szanse pobic wynik z 2012) , ale troche wysokosc wpisowego mi psuje zabawe
Anyway GL to all!
Dziś ostatni dzień zapisów! Jeśli ktoś będzie potem chciał dołączyć to będzie trzeba zgody większości uczestników.
Obecne listy (
= wpłacone $$ )
Uczestnicy - challenge only
- Raaadzio91
- Kaczmarol
- Abraxas
- Tomekgchm
- Davio
- Pyszałek
- Andrzejeczek
Uczestnicy - challenge + kara
- Ozzy
- Jawor
- Skillhack
- Holek
- Lontoo
- Darek12
- Koczwi
- BSNT_LG
- Hoobert
- Mejwon
- Wawryn89
Jeszcze 6 osób nie przesłało wpisowego - proszę od każdego o wpłatę lub przynajmniej potwierdzenie, że bawicie się z nami
Niektórzy już ostro walczą, shipy od początku roku, będzie duża konkurencja!
po długiej walce z samym sobą, give upnę challenge, gl guys będę się bacznie przyglądał poczynaniom
Tomek, Davio, Hubert, Koczwi, Mejwon, nie mam od Was $$, ogarnijmy to jeszcze w tym miesiącu (hajs albo potwierdzenie że gracie), żebyśmy mogli ustalić ostateczne payouty.
Okej, koczwi też zapewnił że gra, więc startujemy oficjalnie.
Mamy 17 graczy, co generuje pulę w wysokości $5100, proponuję podział:
1 - $3000
2 - $1400
3 - $700
Na wersję z karą zgłosiło się 11 osób, tutaj proponuję podział:
1 - 75% (=$150 z każdej kary)
2 - 25% (=$50)
Nasze wyniki startowe wyglądają następująco:

A tak mniej więcej wygląda klasyfikacja przed TCOOP-ami:

(k = zagrożenie karą)
(%% = procent wyniku z 2013 osiągnięty w 2014)
(ostatnia kolumna - wynik wg wzoru challenge'a, póki co oczywiście mało wymierny)
Jak widać większość ruszyła z kopyta
BSNT_LG jako pierwszy uniknął kary, nic dziwnego jak chłopak rok temu prawie nie grał mtt
Napisane przez Mejwon
Świetna robota ! taki update raz na 2 tyg był by juicy.
+1
proponuję też wrzucić sortowanie po kolumnie wynik
Napisane przez HTAndrzej5
Napisane przez Mejwon
Świetna robota ! taki update raz na 2 tyg był by juicy.+1
proponuję też wrzucić sortowanie po kolumnie wynik
Będą w miarę regularnie update'y, najczęściej jak coś shipnę
Co do kolumny 'wynik', to póki co nic tam się nie dzieje - niezmiennie na szczycie ci, którzy mieli najgorszy wynik w 2013. Dla ujemnych wyników raczej nie ma sensu tam patrzeć.
Dodatnie wyniki będę sortował po 'wyniku', a ujemne po procentach - tak czy siak pierwszym liderem BSNT
Jak naskrobiesz im maila z ID turka to dodają z palca. Nie tylko z 888 jest taki problem, ja mialem ta z Party i Winamaxem.
Napisane przez HTAndrzej5
szkoda trochę, że pocketfives gubi wyniki z 888 tak często...
no właśnie od paru dni mam wrażenie, że wogóle nic z ósemek nie dodają... trochę to może wypaczyć wyniki challengu :/
z tego co zauważyłem to dodaje ale z opoznieniem np po 7 dniach dopiero nalicza szipka
Napisane przez lionvictor
Jak naskrobiesz im maila z ID turka to dodają z palca. Nie tylko z 888 jest taki problem, ja mialem ta z Party i Winamaxem.
Dokładnie tak, też już raz pisałem o dodanie shipka i pojawił się po kilku dniach.
Napisane przez OzzyM
Na wersję z karą zgłosiło się 11 osób, tutaj proponuję podział:
1 - 75% (=$150 z każdej kary)
2 - 25% (=$50)
Tutaj chyba nie da sie określic kto zajmie 1st and 2nd? czy liczymy wg progresu? ale to chyba bez sensu