1
Okej, wobec tego proponuję:
-> obowiązkowy challenge $300
-> opcjonalna część z karą - $200 kary za nieosiągnięcie wyniku z 2013 tylko dla chętnych. Kara na koniec roku zostanie przekazana najwyżej sklasyfikowanym w becie graczom, którzy zgłosili się do opcjonalnej części.
Taka opcja powinna chyba zadowolić wszystkich
W nowej wersji lista wygląda jak poniżej, do 20 stycznia można się zgłaszać, przepisywać, wypisywać itd
Uczestnicy - challenge only
- Raaadzio91
- Andrzejeczek
- Kaczmarol
- Abraxas
- Tomekgchm
- Davio
Uczestnicy - challenge + kara
- Ozzy
- Kuubek
- CichyGrzmot
- Jawor
- Skillhack
- Holek
- Lontoo
- Darek12
- Koczwi
15 graczy = $4500 w puli :challenge
Możemy się powoli zastanawiać co robimy z kasą - zbieramy na początku challenge'u, czy w pełni ufamy wszystkim uczestnikom i możemy rozliczyć się na koniec (co też stworzy ciut problemów zwycięzcy, bo trzeba będzie zebrać hajs od kilku-kilkunastu osób).
Dochodziły do mnie na priv różne opinie, więc chciałbym to poddać pod dyskusję
opcja nr 1, nie widze innego wyjścia przy czelendzu na tyle osób
Zaufana osoba np. Ozzy jako organizator będzie trzymał bi każdego (300$), a osoby które nie poprawią wyniku (opcja z kara) podeślą extra 200$ na koniec czelendzu.
zgadzam się z WTK, ewentualnie można stworzyć na skrillu oddzielne konto, co by się nie chrzaniło
Chętnie wejdę, opcja z karą :fuckyeah
Imo lepiej zebrać te 300$ teraz.
Jaki podział nagród? Podium?
Napisane przez wawryn89
Chętnie wejdę, opcja z karą :fuckyeahImo lepiej zebrać te 300$ teraz.
Jaki podział nagród? Podium?
W tej chwili mamy 20 graczy, więc przypuszczalnie 3 płatne (3000/1800/1200), jak przybędzie kilku to zwiększymy.
Czekam na więcej głosów dot. zbiórki hajsu.
też mi się wydaję, że lepiej to zebrać wcześniej, żeby później nie było żadnych niespodzianek
Napisane przez jaworlegia
też mi się wydaję, że lepiej to zebrać wcześniej, żeby później nie było żadnych niespodzianek
+1
imo zbiórka od razu, w opcji z karą zbiórka kary included, trudność w ściągnięciu tej kasy będzie taka sama jak podstawowej składki
Też jestem za zbiórka kasy od razu żeby potem nie było problemów. Proponuje Banisa jako osobę postronna do przetrzymywania $$.