Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Milestonsa nie ma, ale chyba jest spoko

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
776 Wyświetlenia
ixinumber1
PokerStrategist

a więc. Grałem sobie nl2 dzisiaj z myślą o walnięciu jakiegoś milestonsa. 28 stołów FR. Milestones nie siadło żadne niestety, ale za to wyszło coś ciekawego na jaw O_o.

No money on nl2

jak widać, nie trzeba wcale nitować. Wykorzystać to, że sa milestonsy i orać graczy. Ciekaw jestem, czy na nl5 pójdzie tak samo ?

edit: Co prawda EV rozpieszcza. Ale są to sytuacje, gdzie chłopaki dobierali flushe oraz straighty i w sumie rzadko kiedy dobrali. Raz też połamałem fishce Asy, królami. Ogólnie, nie miałem żadnych lucky spazzów, gdzie byłem mocno behind, zatem nie ma mowy o jakis masakrycznie błędnych decyzjach

EDIT:2

JA PIERDOLE, WŁAŚNIE WSZEDL MILESTONES DO STOLIKA, Z KTÓREGO ZSZEDŁEM 2 MINUTY TEMU. GOD WHY.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
xaspectx
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1 Autor wątku
ixinumber1
PokerStrategist

Napisane przez xaspectx
13/11 to nie jest nitowanie? :D

zawsze mniejsze nitowanie niż 9/7 etc :D Nie ma sensu otwierać wiecej na tym limicie rly

Odpowiedz
Cytat
xaspectx
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
domycia
PokerStrategist

Ładnie, mi też fajnie dzisiaj dało na milestone huntcie, z tym, że ja grałem SH, 23 stoły:

Spoiler

Niestety dziś bez milestona :/

Odpowiedz
Cytat
Alocha18
PokerStrategist

no ładnie ładnie, ja dzisiaj byłem blisko trafienia, popróbuje jeszcze MOŻE SIĘ UDA

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1 Autor wątku
ixinumber1
PokerStrategist

Napisane przez Alocha18
no ładnie ładnie, ja dzisiaj byłem blisko trafienia, popróbuje jeszcze MOŻE SIĘ UDA

Spoiler

o w pizde ;o

Odpowiedz
Cytat

Ja też wczoraj polowałem na 24stołach sh nl10 na milstona nie udało się ;p

Odpowiedz
Cytat