.
Napisane przez MrTermo1021
>.<
przechodzenie nl25 w jeden dzień zawsze na propsie
Nl10 też przeszedłem w jeden dzień
Napisane przez MarseliusMS
Nl10 też przeszedłem w jeden dzień
![]()
no jeżeli ustalasz sobie niską ilość BI na następne wejście to przy dobrym runie do zrobienia, ale jeżeli tak jak ja przechodzisz mając przynajmniej 30BI na następnych blindach to ciężko się uwinąć w jeden dzień
anyway, gl
Wiadomo, chodzi tylko o fun
Co do streama to pomyślę. Dzisiaj już nie gram ale jutro jak zaatakuje nl50 to mogę zarzucić. Tylko jedna uwaga... NIE NAŚLADUJCIE MNIE!!!
Zdajesz sobie sprawę z powagi sytuacji, jak się Tobie uda,
to z pewnością ilością galanterii skórzanej przebijemy nie jeden bazar.
Czekam na stream
Nowy trend, jesienią niczym grzyby po deszczu.
mialem podobny challenge. co 5 bi mialem wchodzic wyzej. po 40 bi (sic) i zadnym spadku dostalem przykrą niespodzianke. Ale poznałem tendencje wielu graczy i to mi się podoba. Kropa.
Żeby określić jasno -> wchodzę wyżej jak zdobędę 5BI lub 7.5BI (zależy od przeskoku stawek jak np. między nl10 a nl25 lub nl200 a nl500), schodzę niżej jak spadnę 1BI (jest to spowodowane grą na 4 stolikach zooma czyli muszę mieć te minimum 4BI na limit, żeby móc grać pełnym stackiem). Dlatego zejść ze stawek przewiduję bardzo dużo i to czasami nawet o kilka leveli (obym jednak miał GOD runa
).
Powyżej znajduje się ankieta, gdzie mają się wpisywać chętni na streama. Jeżeli znajdą się co najmniej 3 osoby to takiego streama udostępnię
Najwcześniej o 18 zacznę grać. Uprzedzam, że często mogę robić przerwy o różnej długości. Moje warunki do gry nie są zbyt wygodne...
Kto to jest 'yesyesyes' albo yarish? Wpisujcie po nickach z pokerstrategy, bo tam nie mam pewności czy jedna osoba nie wpisała się po prostu trzy razy