Jutro nowy miesiąc więc rozpoczynam nowe wyzwanie. Jeśli otrzymam ten sam challenge to będę miał do ugrania 1500$ rake aby odzyskać 600$ + skrzynki 300$ + LB które dziś zobaczyłem bo nie grałem kilka dni wygląda świetnie. Będę grał stawki 2,5,10 gdzie w LB płatne jest 250 miejsc. Zobaczymy jak to wyjdzie , oczywiście postaram się raportować jak idzie bo widziałem że jest też kilku innych użytkowników forum które ma podobne do moich plany.
Powodzenia Panowie.
Napisane przez elusivepl
Jutro nowy miesiąc więc rozpoczynam nowe wyzwanie. Jeśli otrzymam ten sam challenge to będę miał do ugrania 1500$ rake aby odzyskać 600$ + skrzynki 300$ + LB które dziś zobaczyłem bo nie grałem kilka dni wygląda świetnie. Będę grał stawki 2,5,10 gdzie w LB płatne jest 250 miejsc. Zobaczymy jak to wyjdzie , oczywiście postaram się raportować jak idzie bo widziałem że jest też kilku innych użytkowników forum które ma podobne do moich plany.
Powodzenia Panowie.![]()
Nie napalaj sie tak bo jesli na .eu jest tak samo to te LB obowiazywaly tylko 28-31 styczen.
Masz rację alofo. Pewnie chodzi oto aby zrekompensować brak challenge w tym okresie. Dzięki

Już blisko:). Wynik taki sobie , idzie mnie więcej na to że zostanie mi jakieś 400$. Sporo się nauczyłem w tym miesiącu. Jak znajdę czas to napiszę coś w podsumowaniu. Na dziś koniec , prysznic , Uber i impreza z okazji narodzin córki przyjaciela:).
Życzę wszystkim udanego wieczoru:f_drink:
Dotarłem do końca. Wynik bardzo średni. Wyszedłem na plus ale z pewnością nie tyle ile się spodziewałem. Po 10 dniach lutego odpuściłem sobie granie 10$ chipEV w okolicach 12 pożerał $ w tempie dramatycznym. Na 5$ całkiem przyzwoicie bo wyszło mi po 2100 grach 23.
Wnioski: z pewnością bez dodatkowych materiałów / lekcji muszę przystopować granie 10$. Znalazłem sobie materiały do flash ale koszt póki co jest wysoki więc muszę sobie odłożyć $ z kilku bonusów.
Duże znaczenie dla chipEV w moim odczuciu ma też pora grania. Ja mogę grać tylko wtedy kiedy mam czas i nie mam zbyt dużego wyboru(etat , rodzinka . inne hobby m.in kupiliśmy z żoną w ubiegłym roku 400m ogródek działkowy i pracy przy nim jest mnóstwo).
W każdym bądź ranie , kontynuuje ten format. Mam nadzieję że PS nie zmieni mi warunków .
Podsumowanie:
LB(póki było) 60$
Bilety 2x5$
Skrzynie 5x20$ i 2x75$
Challenge 600
Razem 920$
ChipEV -552
Opłata 20$
Łącznie +348$
Ciekawostka : średnio jeden turniej trwa 12.3 hands. To pokazuje jak nie duże przewagi są w tym formacie i jak mocno szczegóły pewnie wpływają na nasz winrate.