Jak w temacie, challenge trwa i żadna cenzura mnie nie powstrzyma.
Widać że się boicie że mi się uda i że to ja będę śmiał się ostatni.
Tchórze!
Jak w temacie, challenge trwa i żadna cenzura mnie nie powstrzyma.
Widać że się boicie że mi się uda i że to ja będę śmiał się ostatni.
Tchórze!
Rubinie, po co te nerwy - pewnie ktoś się pomylił i zaraz odblokują. To co teraz robisz ci nie pomoże, zaraz się tu zleci cały rój i będzie gorąco.
Ale Ty musisz mieć żałosne życie
EDIT: Nie zauważyłem, że zablokowali ci poprzedni temat, ale w sumie jeśli pierwsze co robisz to zakładasz kolejny, żeby pewnie znowu się żalić, wklejać foldy z KK pre i lżyć z zajebistego challengu Stafa, to zdanie podtrzymuję.
Myślałem Rubinie, że sam poprosiłeś o zablokowanie.
Serio tak po prostu zablokowali Ci bez powodu tamten challenge?
Napisane przez Panmorz
Myślałem Rubinie, że sam poprosiłeś o zablokowanie.
Serio tak po prostu zablokowali Ci bez powodu tamten challenge?
Dokładnie tak, nawet sprawdziłem maila, zero wiadomości.
Ja się nie poddaję, a gdyby z powodów ode mnie niezależnych musiałbym przerwać challenge, to powiadomił bym o tym wszystkich we wpisie i poprosił o zamknięcie otwartą i oficjalną drogą odpowiednim wpisem w wątku.
ONKAM, yoovan, dzięki Panowie.
Robię swoje i nie pękam.
Wkurzyłem się tylko, bo te tchórze się mnie zwyczajnie boją.
Nawyśmiewali się tyle ze mnie że tłumaczę się downswingiem a gram popelinę na hahali na hihrali a teraz jak zorientowali się że downswing mi puścił, to ktoś pewnie nawymyślał coś moderacji i mi zamknęli wątek bez słowa.
Tchórze.
Paczcie i płaczcie prześmiewcy.
Wieczorna sesyjka:

Rubinie, jeszcze jedna mała rada ode mnie: zrób to przede wszystkim dla siebie, a nie po to by coś komuś na siłę udowodnić, nie nakręcaj się. Przy takiej motywacji i tak nie będziesz miał "zdrowej" satysfakcji po zakończeniu wyzwania.
Napisane przez Varrancomando
Strasznie ci się Rubinek oberwało![]()
Dlaczego oni są dla ciebie tacy niedobrzy??Bo po pierwsze zasłużyłem.
A po drugie część z nich myślała że robiąc wyzwanie rzucam słowa na wiatr nie mając najmniejszych szans na powodzenie.![]()
Jak to dobrze pokazać że jednak się mylili