Siemano wygrałem Ipada we freerollu na partypoker. Tylko nie wiem w jaki sposób go otrzymam także kieruje do was pytanie czy ktoś z was wcześniej wygrywał jakieś rzeczy na partypoker? Ile musiał na nie oczekiwać? Orientujecie się jaki to może być Ipadzik?
Mam pytanie troche z innej beczki odbył sie juz ten freeroll z promocji akcelerator w którym do wygrania były wlasnie ipady??
Sorki za offtop
No tak właśnie przed 15min się skończył i wygrałem go z 4 innymi osobami szkoda że kasy nie było za pierwsze miejsca bo końcówka szła wręcz mega i miałem już około 3/4 żetonów no ale cóż. I teraz nie wiem w jaki sposób tego Ipada otrzymam i czy jest możliwość zamiany Ipada na gotówke?
Napisane przez nemcio
No tak właśnie przed 15min się skończył i wygrałem go z 4 innymi osobami szkoda że kasy nie było za pierwsze miejsca bo końcówka szła wręcz mega i miałem już około 3/4 żetonów no ale cóż. I teraz nie wiem w jaki sposób tego Ipada otrzymam i czy jest możliwość zamiany Ipada na gotówke?
przyjdzie pocztą na dane które masz na koncie party poker. poczekasz sobie gdzies z 1,5 do 2 miesięcy
Graty mieć za free takie coś to też fajna sprawa tym bardziej że w polsce są drogie takie sprzety więc można sprzedać.
Graty!! ♠_thumbsup:
Też brałem udział w tym freerollu. Ciekawe ile wart jest ten Ipad??
Kumpel tez wygrał kiedys ipada na Party i mogł wybrac albo ipada albo rownowartosc na konto Party. wtedy to była jakas loteria, ale przypuszczam, że i w tym wypadku bylaby mozliwosc wziasc cash.
Haha
kumpel wpadł do mnie do pokoju żeby mnie pokrzepić w przeżywaniu kaca
Dorwał jakieś ciuszki dziewczyny i tańczył przy dzwiękach "Ja uwielbiam ją ona tu jest..."
Filmik jeszcze nakręciłem ale bez jego zgody nie będę tego upubliczniał
Napisane przez nemcio
Hahakumpel wpadł do mnie do pokoju żeby mnie pokrzepić w przeżywaniu kaca
Dorwał jakieś ciuszki dziewczyny i tańczył przy dzwiękach "Ja uwielbiam ją ona tu jest..."
Filmik jeszcze nakręciłem ale bez jego zgody nie będę tego upubliczniał![]()
Nie wiem czy to najlepszy sposób na kaca
Ale przede wszystkim Gratulacje za Ipada