Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ipad we freerollu

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,716 Wyświetlenia
nemcio

Siemano wygrałem Ipada we freerollu na partypoker. Tylko nie wiem w jaki sposób go otrzymam także kieruje do was pytanie czy ktoś z was wcześniej wygrywał jakieś rzeczy na partypoker? Ile musiał na nie oczekiwać? Orientujecie się jaki to może być Ipadzik?

/

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Forfiter88

Mam pytanie troche z innej beczki odbył sie juz ten freeroll z promocji akcelerator w którym do wygrania były wlasnie ipady??
Sorki za offtop

Odpowiedz
Cytat
nemcio Autor wątku
nemcio

No tak właśnie przed 15min się skończył i wygrałem go z 4 innymi osobami szkoda że kasy nie było za pierwsze miejsca bo końcówka szła wręcz mega i miałem już około 3/4 żetonów no ale cóż. I teraz nie wiem w jaki sposób tego Ipada otrzymam i czy jest możliwość zamiany Ipada na gotówke?

Odpowiedz
Cytat
kolanko1990

Napisane przez nemcio
No tak właśnie przed 15min się skończył i wygrałem go z 4 innymi osobami szkoda że kasy nie było za pierwsze miejsca bo końcówka szła wręcz mega i miałem już około 3/4 żetonów no ale cóż. I teraz nie wiem w jaki sposób tego Ipada otrzymam i czy jest możliwość zamiany Ipada na gotówke?

przyjdzie pocztą na dane które masz na koncie party poker. poczekasz sobie gdzies z 1,5 do 2 miesięcy :) Graty mieć za free takie coś to też fajna sprawa tym bardziej że w polsce są drogie takie sprzety więc można sprzedać.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Graty!! _thumbsup:

Też brałem udział w tym freerollu. Ciekawe ile wart jest ten Ipad??

Odpowiedz
Cytat
mondziol

Kumpel tez wygrał kiedys ipada na Party i mogł wybrac albo ipada albo rownowartosc na konto Party. wtedy to była jakas loteria, ale przypuszczam, że i w tym wypadku bylaby mozliwosc wziasc cash.

Odpowiedz
Cytat

nemcio niezla poprzednia fota wrzucana na imageshack xD

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez bobek81
nemcio niezla poprzednia fota wrzucana na imageshack xD

+1

Taaa. :D :D

/ :nh

Odpowiedz
Cytat

W internecie trzeba uważać :D

Odpowiedz
Cytat
nemcio Autor wątku
nemcio

Haha xD kumpel wpadł do mnie do pokoju żeby mnie pokrzepić w przeżywaniu kaca :) Dorwał jakieś ciuszki dziewczyny i tańczył przy dzwiękach "Ja uwielbiam ją ona tu jest..."
Filmik jeszcze nakręciłem ale bez jego zgody nie będę tego upubliczniał xD

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez nemcio
Haha xD kumpel wpadł do mnie do pokoju żeby mnie pokrzepić w przeżywaniu kaca :) Dorwał jakieś ciuszki dziewczyny i tańczył przy dzwiękach "Ja uwielbiam ją ona tu jest..."
Filmik jeszcze nakręciłem ale bez jego zgody nie będę tego upubliczniał xD

:D :D
Nie wiem czy to najlepszy sposób na kaca :D

Ale przede wszystkim Gratulacje za Ipada :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
borderliner

Orientuje się ktoś jakie są opłaty celne i VAT przy odbiorze takiej przesyłki?

Odpowiedz
Cytat