Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gumbol chllenge.

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
414 Wyświetlenia
destrukttt

Wpadłem na pomysł aby się z kimś sprawdzić :P Na razie nie mam jakiś zasad chciałbym wiedzieć czy ktoś się na to pisze a dokładniej chodzi o challange na nl2 (normalne stoliki) z BRM do 10BI? Jeśli są osoby chętne to proponowałbym abyśmy razem ustalili warunki.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Może 5 BI na start , odpala się tyle stołów ile ma się BI, do 9 stołów, jak się wbije 5 BI na wyższe stawki trzeba iść wyżej. Wystarczający "gumbol"? jak nie to można dodać że przy 4 BI na wyższy limit trzeba otworzyć min. 1 stolik z wyższego poziomu. Wygrywa ten kto wejdzie na 50/100 jako pierwszy :D

Odpowiedz
Cytat
destrukttt Autor wątku
destrukttt

Fajnie by bylo jakby potrwał trochę dłużej niż 2 dni :D, grając za 100% rolla nie będzie mozna grać na każdym stoliku bss :(,ja bym proponowal jeśli chcemy trochę pograć to zacząć z 8bi i tak do nl10,a na 25 jeszcze nie gralem tak agrro ani się nie czuje żeby z tyloma bi grać,więc może kto zrobi 10 bi na nl25 grajac nl10 wygrywa i kończymy ten gumbol?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez destrukttt
Fajnie by bylo jakby potrwał trochę dłużej niż 2 dni :D, grając za 100% rolla nie będzie mozna grać na każdym stoliku bss :(,ja bym proponowal jeśli chcemy trochę pograć to zacząć z 8bi i tak do nl10,a na 25 jeszcze nie gralem tak agrro ani się nie czuje żeby z tyloma bi grać,więc może kto zrobi 10 bi na nl25 grajac nl10 wygrywa i kończymy ten gumbol?

Moja propozycja miała być czymś wyjściowym do negocjacji i oczywiście może podlegać negocjacją nawet dużym, zależało by mi na tym żeby do challenge przyłączyło się jak najwięcej osób. Dlatego wpisowe na poziomie 10 $ wydało mi się takim które nie nadszarpnie niczyjego budżetu.
Więc ludu pracujący miast i wsi jednoczcie się i "Get ready to Rumble"

A co do twojej propozycji to można zmniejszyć ilość stołów, do np 2-4, za zwiększaniem ilości BI na start bym nie było, może na wyższe stawki będziemy wchodzić z 10 BI(do NL10) a 15 BI (od NL 25). A kończyli byśmy na NL 100,

Odpowiedz
Cytat