Siema!
Jako, ze ostatnio musialem sporo wyplacic, a do tego stejk poszedl praktycznie b/e, a mnie lapal juz tilt po mega runie z milionem coolerow i 10BI pod EV na przeciagu niecalych 45k rak postanowilem w tym miesiacu przygamblowac, czekajac na uwolnienie wczesniej zainwestowanego rolla w sierpniu.
Jako, ze mialem (i nadal mam) spore problemy z tiltem, a schodzac nizej wiem, ze tiltu nie unikne (wczoraj sprobowalem -7BI na nl10 FR zoom :D) postanowilem przygamblowac za resztki rolla i zobaczyc co z tego wyjdzie.
Na ten moment sytuacja przedstawia sie nastepujaco:

Za duzo BI na nl25 nie mam, zwlaszcza biorac pod uwage, ze cisne zooma, no ale szans na powodzenie schodzac nizej nie mam tymbardziej, wiec albo woz albo przewoz
Jako, ze nie chce mi sie czekac bezproduktywnie caly miesiac az roll do mnie wroci postanowilem sprobowac odbudowac sie z 11BI, lub tez storbic
Swoje szanse na koncowy sukces oceniam raczej marnie, challenge uznam za zakonczony w przypadku osiagniecia 30BI, czyli 750$ lub torby (jezeli nie osiagne 750$ do konca miesiaca to tez uznam to za fail). Do rolla naturalnie doliczam RB z satelitek, nie ma szans bym do konca miesiaca uwolnil stellara, wiec innego RBku nie bedzie.
Jako, ze na forum z tego co widze gumboli nie brakuje jestem chetny na jakies symboliczne sidebety z osobami, ktore sa przekonane, ze mi sie nie uda.
Mysle, ze 2:1 na moja korzysc to az za dobra cena, jestem w stanie postawic do 150$ przeciw 300$ niedowiarkow
Niestety o przelaniu kasy przed nastepnym miesiacem do kogos zaufanego nie ma mowy, bo jak juz wczesniej napisalem caly swoj kapital zamrozilem.
Updajty codziennie, oprocz dni wolnych od gry.
Ogolne wyniki i narzekania na wariancje mozna znalezc na blogu