Jasne
oki to się bawię
jeszcze bym dodał żeby były minimalne progi przy jakich można atakować limit wyżej bo jak każdy będzie wchodził tak jak mu się chce to też nie będzie miarodajne. Np.
nl5 od 17 BI
nl10 od 20BI
nl25 od 25BI
wtedy by to niwelowało różnicę w volume dla tych co nie mogą 10k tygodniowo robić.
ja juz dzisiaj wieczorem dam pierwszy up.
Co wklejamy? screeny z kasjera ? myślę że wtedy będzie widać kto już jest blisko 625$
Dzień pierwszy.
Cashout całego BR, następnie wpłata :
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Poszło całkiem dobrze, nie wiem czy to kwestia próbki ale mam wrażenie że poziom jest konkretnie żenujący :). Ładuje 10 stolików
Stan po pierwszym dniu :
Spoiler
Etap I NL2 Podsumowanie
Rąk - 1659
Winrate - 29,63bb/100
Step 1) NL2
50$[||||||||||||||||||||||||||||||]80$
Total challenge progress - 1,6%
co do screenow z cashiera to trochę słabo, bo ktoś może cheatować i rozgrywać milion rozdań w tygodniu, mi to w sumie nie przeszkadza.
A no i też chciałbym się dołączyć :D.
Autorowi proponuje, jak już się po kilku dniach okaże kto gra, a kto się zgłosił i olał to proponuje w pierwszym poście umieścić listę i aktualizować stan, nie będzie trzeba się przebijać ;).
Inna propozycja to robimy listę i każdy kto wkleja swoją aktualizacje kopiuje listę którą by się zrobiło i aktualizuje w tej liście swój wynik, następna osoba wkleja najnowszą listę i aktualizuje swój itd. itd.
Myślę, że przydałoby się bo już teraz nie jest przejrzyście, a jak będzie więcej osób i więcej aktualizacji to się nie połapiemy
I od razu swoją pierwszą aktualke wkleję (zaczynam z około 30$):
Spoiler

NL2 mam zamiar przejść jak przejdę NL2
(i będę nad EV :D)
Tutaj zaczynam listę, następna osoba niech się dopisze wraz ze stanem rolla, ilością hendów czy co tam jeszcze byście chcieli na tej liście widzieć?
LISTA:
Paavv - 33,87$
PS.: Gdzie gracie?
Zrobię w pierwszym poście liste ze statystykami.
Oczywiście nie mogłem się powstrzymać i jeszcze dziś popolowałem na milionowe ręce, oczywiście nie wylosowali mojego stołu
ale dobudowałem trochę bankrolla
wykresik
Spoiler
Edit : Pasuje takie podsumowanie ?
Etap I NL2 Podsumowanie
Rąk - 2270
Winrate - 35,37bb/100
Step 1) NL2
50$[||||||||||||||||||||||||||||||]80$
Total challenge progress - 2,6%
Można jeszcze dołączyć? Ponad pół roku nie grałem casha, więc sam jestem ciekaw jak by mi to wyszło
Napisane przez kfiacior24
Zrobię w pierwszym poście liste ze statystykami.Oczywiście nie mogłem się powstrzymać i jeszcze dziś popolowałem na milionowe ręce, oczywiście nie wylosowali mojego stołu
ale dobudowałem trochę bankrolla
![]()
wykresik
Spoiler
Edit : Pasuje takie podsumowanie ?
Etap I NL2 Podsumowanie
Rąk - 2270
Winrate - 35,37bb/100Step 1) NL2
50$[||||||||||||||||||||||||||||||]80$Total challenge progress - 2,6%
Bardzo fajna lista w pierwszym poście!
Co do Twojego wykresu, czekamy na korektę
Dopiszcie mnie jeśli możecie - > tyle że jutro/pojutrze bym zaczął grać dopiero .
FTP i startowy 50$
ha, wreszcie challenge dla low volume graczy jak ja
Dołączam się, z tym, że mam ~$70 na ipoker, gram Speed NL5.
Można jeszcze dołączyć? Co prawda gram SnG ale dla odmiany mógłbym się pobawić w cash szczególnie w crushing microstakes
Się zbiera masa osób fajnie
dopiszę do lity po pierwszym raporcie z gry.
Aby uporządkować. Chciałbym aby wpisy wyglądy następująco, w pierwszym wstawiam screen z cashiera, potem wykresy albo podsumowania z jakiegoś trackera, jeśli ktoś nie gra na p* mogą być wykresy z PTR. Co 10k rąk wstawiamy kolejny screen z cashiera.
Z tego co naliczyłem jest nas 10 osób. Zapowiada się dobry wyścig
Edit : Paavv korekty nie planuje ;>
czyli rozumiem ze jak zaczynalem 23.11.2012 to do 30.11.2012 mogę zrobić 10k rąk ? Jak tak to troche lipa bo już mam 3182 ♠_biggrin:
Jak by limit był 15k to już zawsze troszke lepiej