Przejdź do forum
[Challenge] Grając ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Challenge] Grając 0,25$ S&G dojść do 100$ w miesiąc. vol. 2

83 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
3,901 Wyświetlenia
Khamulx
Elite Grinder

Napisane przez ELENDOR
U mnie roll 60,50$ a jeszcze nie skończyłem sesji. Do roboty Pany!

Jesteś pewien, że grałeś tylko 45tki za 0.25? :>

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Nie, gram też 90o przecież . ;)
Do challengu wliczam tylko 0,25$. Od czego mam selekcje w PT ;) :diamond:

Odpowiedz
Cytat
Khamulx
Elite Grinder

No to ładnie podskoczyłeś :fdrink

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro

Wykres w handach, dla urozmaicenia :D
Mielić Pany mielić sity! Ja uciekam niedługo chyba z tego limitu, bo kopuła mi sie przegrzewa :rage:

Chcecie znać tajemnice run'a? Otóż napisałem do supportu, że jak mi nie zacznie żreć to przenoszę się na konkurencyjny room i tam będe nabijał rake :f_cool: (wkleiłem im kilka rozdań) I wiecie co? Żarło jak nigdy, suckouty, dobieranie na river itp itd to dzisiaj standard w moim wykonaniu :nh

Odpowiedz
Cytat

Nie wierzę w takie szantaże _mad:

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Napisane przez dohpaZ
Nie wierzę w takie szantaże _mad:

Odpisali mi, że karty są rozdawane rzetelnie i zgodnie z przepisami fair play, więc tylko się łudziłem. :evil:
Rolla mam 55,59$ ale z dniem dzisiejszym muszę zawiesić challenge. Jakby mi ktoś policzył ile dni już "wykorzystałem" i zatrzymał licznik na tym to byłbym wdzięczny. Planuje już shotować limit wyżej żeby się nie kisić zbyt długo na tych stawkach, bo czuje edge dużo wyżej. Jak zejdę poniżej 40$ to wznowię challenge zostawiając sobie tyle dni co do dnia dzisiejszego. :sdrink

Odpowiedz
Cytat
czarnyy
PokerStrategist

Widzę, że ludzie się przyłączają do czelendzu to i ja chcę :D

ostatnio po wypłacie zostało mi 15$, zagrałem 2 sesje 45o 25c i 360o 10c i dobiłem do $20,45, z tego miejsca chciałbym dołączyć do challengu, głównie z tego powodu o którym pisałeś w pierwszym poście - nauczyć się przestrzegać BRM. Dzisiaj chyba już nie znajdę czasu na grę bo zaraz wychodzę więc od jutra będę się tu dzielił moimi poczynaniami, niech to będzie dla mnie motywacją :)

Jeszcze zapytam ludzi, którzy biorą udział w challengu, mixujecie 45o i 90o czy gracie tylko 45/90?

edit: teraz czytam na poprzednich stronach, że skład się coś sypie. Bierze ktoś jeszcze udział w challengu?

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69
PokerStrategist

Napisane przez czarnyy
Jeszcze zapytam ludzi, którzy biorą udział w challengu, mixujecie 45o i 90o czy gracie tylko 45/90?

Ja gram tylko 45 i tylko 0,25 nie 0,10 itp... chyba że poza challengem to tak, mam rozpisanego pod 10$ i jak gram to z tym rollem się rozliczam :P na razie cały czas minus ale jak gram to mi się albo nie chce albo już sam nie wiem, przed challengem może się nie napalałem i dobrze mi szło, teraz dupa i nawet nie gram już od 2 dni ale challenge to challenge i terminu nie zmieniam :challenge

Spoiler

a kto wie może się uda jeszcze dorobić do 100$ :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Ja mixowałem wszystko co się dało, żeby wyrobić większy volume. ( w sensie 0,25 45/90o. )
Przeskoczyłem już level up, ale o tym pisałem wyżej.

Odpowiedz
Cytat

@czarnyy: Jutro zaczyna się nowy miesiąc, więc możesz zacząć kolejny wątek z challengem, a jestem pewien, że dołączą do niego chętni. Bo w tutaj zrobiło się małe zamieszanie i trudno znaleźć, kto jeszcze bierze udział, a kto zrezygnował :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
czarnyy
PokerStrategist

Dzięki za rade ale chyba już mi się odechciało challengu :facepalm:

Gram te 45 za 0,25$ 3 dni (sesja 12 stołów, + dorzucałem jak odpadłem na samym początku (a zdarzyło się sporo razy w pierwszej ręce :nh)) + po 0,5h dorzucałem kilka 360os za 0,10$

Po 69 sitach jestem 9.96$ na plusie :pokerface:, więc może i challenge miałby szanse powodzenia ale jednak tracę już do nich cierpliwość i jak tylko dobiję do 50$ to zmiatam na cashówki :D

Odpowiedz
Cytat
HunterCT
PokerStrategist

zaintrygowany Waszym challengem postanowiłem odpalić swój :)

znacie może jakomś stroną co odfiltruje mi wyniki z sng tylko 0.25? wydaje mi się że wykonałem Wasz challenge w zeszłym miesiącu ale potem wtopiłem trochę na 1$ ,albo może ktoś posiada konto pro na stronach trackujących i mógłby mi odfiltrować wyniki za zeszły miesiąc z sitów poniżej 0.50$

powodzenia, róbmy profit i volume :)

po więcej info o moim challengu zapraszam tutaj
Challenge Motywacyjny - 1000 buy-inów SNG Micro w lipcu

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate
Oldschool Grinder

Napisane przez HunterCT
zaintrygowany Waszym challengem postanowiłem odpalić swój :)

znacie może jakomś stroną co odfiltruje mi wyniki z sng tylko 0.25? wydaje mi się że wykonałem Wasz challenge w zeszłym miesiącu ale potem wtopiłem trochę na 1$ ,albo może ktoś posiada konto pro na stronach trackujących i mógłby mi odfiltrować wyniki za zeszły miesiąc z sitów poniżej 0.50$

powodzenia, róbmy profit i volume :)

po więcej info o moim challengu zapraszam tutaj

jaki masz nick? postaram sie pomóc ;)

Odpowiedz
Cytat
HunterCT
PokerStrategist

HunterCT :)

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate
Oldschool Grinder

http://prntscr.com/1cxhek takie cos mam tylko, nie można jak widze dac od .50, albo nie umiem ustawic :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
HunterCT
PokerStrategist

ok dzięki, biorąc pod uwagę że wtopiłem trochę na 1$ 45-man to było ponad 100$ w miesiąc - da się chłopaki do boju - będę śledził Wasz challenge i kibicował :D

Odpowiedz
Cytat

@HunterCT: Ty tu nie kibicuj, lecz przyłącz się do walczących :) Też grasz turki, więc będziesz dobrym kompanem dla reszty grających challenga.

Odpowiedz
Cytat
HunterCT
PokerStrategist

Napisane przez dohpaZ
@HunterCT: Ty tu nie kibicuj, lecz przyłącz się do walczących :) Też grasz turki, więc będziesz dobrym kompanem dla reszty grających challenga.

ja właśnie kibicuje grając :)

jako że chłopaki są już w połowie i dalej challengu to już się nie dołączam ale zainspirowali mnie do odpalenia własnego

Odpowiedz
Cytat
HunterCT
PokerStrategist

i jak tam Wam idzie bo coś dawno nic nie pisaliście, do dzieła - nie poddawać się , fisze czekają żeby Wam pomóc zakończyć challenge

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69
PokerStrategist

Mój termin się nie zmienia, wczoraj zagrałem jeden od niechcenia i poleciałem chyba w drugim rozdaniu :nh zacząłem grać turbo 0,50 i jakoś nie mogę do tych 0,25 wrócić :facepalm:

Odpowiedz
Cytat