Napisane przez ELENDOR
U mnie roll 60,50$ a jeszcze nie skończyłem sesji. Do roboty Pany!
Jesteś pewien, że grałeś tylko 45tki za 0.25? :>
Napisane przez ELENDOR
U mnie roll 60,50$ a jeszcze nie skończyłem sesji. Do roboty Pany!
Jesteś pewien, że grałeś tylko 45tki za 0.25? :>
Nie, gram też 90o przecież .
Do challengu wliczam tylko 0,25$. Od czego mam selekcje w PT
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro
Wykres w handach, dla urozmaicenia
Mielić Pany mielić sity! Ja uciekam niedługo chyba z tego limitu, bo kopuła mi sie przegrzewa
Chcecie znać tajemnice run'a? Otóż napisałem do supportu, że jak mi nie zacznie żreć to przenoszę się na konkurencyjny room i tam będe nabijał rake
(wkleiłem im kilka rozdań) I wiecie co? Żarło jak nigdy, suckouty, dobieranie na river itp itd to dzisiaj standard w moim wykonaniu :nh
Napisane przez dohpaZ
Nie wierzę w takie szantaże ♠_mad:
Odpisali mi, że karty są rozdawane rzetelnie i zgodnie z przepisami fair play, więc tylko się łudziłem.
Rolla mam 55,59$ ale z dniem dzisiejszym muszę zawiesić challenge. Jakby mi ktoś policzył ile dni już "wykorzystałem" i zatrzymał licznik na tym to byłbym wdzięczny. Planuje już shotować limit wyżej żeby się nie kisić zbyt długo na tych stawkach, bo czuje edge dużo wyżej. Jak zejdę poniżej 40$ to wznowię challenge zostawiając sobie tyle dni co do dnia dzisiejszego. :sdrink
Widzę, że ludzie się przyłączają do czelendzu to i ja chcę
ostatnio po wypłacie zostało mi 15$, zagrałem 2 sesje 45o 25c i 360o 10c i dobiłem do $20,45, z tego miejsca chciałbym dołączyć do challengu, głównie z tego powodu o którym pisałeś w pierwszym poście - nauczyć się przestrzegać BRM. Dzisiaj chyba już nie znajdę czasu na grę bo zaraz wychodzę więc od jutra będę się tu dzielił moimi poczynaniami, niech to będzie dla mnie motywacją
Jeszcze zapytam ludzi, którzy biorą udział w challengu, mixujecie 45o i 90o czy gracie tylko 45/90?
edit: teraz czytam na poprzednich stronach, że skład się coś sypie. Bierze ktoś jeszcze udział w challengu?
Napisane przez czarnyy
Jeszcze zapytam ludzi, którzy biorą udział w challengu, mixujecie 45o i 90o czy gracie tylko 45/90?
Ja gram tylko 45 i tylko 0,25 nie 0,10 itp... chyba że poza challengem to tak, mam rozpisanego pod 10$ i jak gram to z tym rollem się rozliczam
na razie cały czas minus ale jak gram to mi się albo nie chce albo już sam nie wiem, przed challengem może się nie napalałem i dobrze mi szło, teraz dupa i nawet nie gram już od 2 dni ale challenge to challenge i terminu nie zmieniam :challenge
a kto wie może się uda jeszcze dorobić do 100$
Ja mixowałem wszystko co się dało, żeby wyrobić większy volume. ( w sensie 0,25 45/90o. )
Przeskoczyłem już level up, ale o tym pisałem wyżej.
@czarnyy: Jutro zaczyna się nowy miesiąc, więc możesz zacząć kolejny wątek z challengem, a jestem pewien, że dołączą do niego chętni. Bo w tutaj zrobiło się małe zamieszanie i trudno znaleźć, kto jeszcze bierze udział, a kto zrezygnował
Dzięki za rade ale chyba już mi się odechciało challengu
Gram te 45 za 0,25$ 3 dni (sesja 12 stołów, + dorzucałem jak odpadłem na samym początku (a zdarzyło się sporo razy w pierwszej ręce :nh)) + po 0,5h dorzucałem kilka 360os za 0,10$
Po 69 sitach jestem 9.96$ na plusie :pokerface:, więc może i challenge miałby szanse powodzenia ale jednak tracę już do nich cierpliwość i jak tylko dobiję do 50$ to zmiatam na cashówki
zaintrygowany Waszym challengem postanowiłem odpalić swój
znacie może jakomś stroną co odfiltruje mi wyniki z sng tylko 0.25? wydaje mi się że wykonałem Wasz challenge w zeszłym miesiącu ale potem wtopiłem trochę na 1$ ,albo może ktoś posiada konto pro na stronach trackujących i mógłby mi odfiltrować wyniki za zeszły miesiąc z sitów poniżej 0.50$
powodzenia, róbmy profit i volume
po więcej info o moim challengu zapraszam tutaj
Challenge Motywacyjny - 1000 buy-inów SNG Micro w lipcu
Napisane przez HunterCT
zaintrygowany Waszym challengem postanowiłem odpalić swój![]()
znacie może jakomś stroną co odfiltruje mi wyniki z sng tylko 0.25? wydaje mi się że wykonałem Wasz challenge w zeszłym miesiącu ale potem wtopiłem trochę na 1$ ,albo może ktoś posiada konto pro na stronach trackujących i mógłby mi odfiltrować wyniki za zeszły miesiąc z sitów poniżej 0.50$
powodzenia, róbmy profit i volume
![]()
po więcej info o moim challengu zapraszam tutaj
jaki masz nick? postaram sie pomóc
http://prntscr.com/1cxhek takie cos mam tylko, nie można jak widze dac od .50, albo nie umiem ustawic
ok dzięki, biorąc pod uwagę że wtopiłem trochę na 1$ 45-man to było ponad 100$ w miesiąc - da się chłopaki do boju - będę śledził Wasz challenge i kibicował
@HunterCT: Ty tu nie kibicuj, lecz przyłącz się do walczących
Też grasz turki, więc będziesz dobrym kompanem dla reszty grających challenga.
Napisane przez dohpaZ
@HunterCT: Ty tu nie kibicuj, lecz przyłącz się do walczącychTeż grasz turki, więc będziesz dobrym kompanem dla reszty grających challenga.
ja właśnie kibicuje grając
jako że chłopaki są już w połowie i dalej challengu to już się nie dołączam ale zainspirowali mnie do odpalenia własnego
i jak tam Wam idzie bo coś dawno nic nie pisaliście, do dzieła - nie poddawać się , fisze czekają żeby Wam pomóc zakończyć challenge
Mój termin się nie zmienia, wczoraj zagrałem jeden od niechcenia i poleciałem chyba w drugim rozdaniu :nh zacząłem grać turbo 0,50 i jakoś nie mogę do tych 0,25 wrócić