Mówiłem, ze niemożliwe. Niemożliwe i tyle i żaden ch*j mnie nie przekona
Coś tam odrobiłem
Nie wiem czy to kwestia wypoczęcia, czy właśnie większej ilości regów niż w nocy, ale w ciągu dnia gra mi się po prostu lepiej. Plan jest taki, żeby przez pierwsze 3 dni grać po 10 K hands dziennie - w ten sposób dam sobie jakąś tam szansę na osiągnięcie celu.
Tymczasem śmigam na rynek coś zjeść i za 1-2 h wracam do grindu.
$100 pod EV
jak na razie tylko hajs z rejkbeku się zgadza
Pogram jeszcze z 2-3 godziny, spróbuję 4 stoliki ZOOM + kilka regularnych, ale bez table ninja będzie ciężko i pewnie zacznę nitować
Nie wklejam rozdań, bo nie chce mi się wyszukiwać, no i wolałbym zapomnieć o tych traumatycznych backdorach
Wow, nie jeden chcialby miec taka linie non showdown'u ; D ale za to bad beaty chyba daja w kosc ♠_mad:
Dopiero wstałem. Lecę pod prysznic, zjem śniadanie i za chwilę zaczynam napierdalando ZOOMa. Dziś w planach przegonienie EV :fuckyeah
FAIL
Wczoraj niestety przerwałem challenge gdy dostałem kilka suckoutów i zacząłem ze złości rzucać klawiaturą o ścianę
Do tego jeszcze linia EV zaczęła uciekać
Stwierdziłem, że tak krótki challenge oparty na wynikach, a nie na volume, to trochę loteria - nawet nie chodzi tylko o kwestię dobrego runa, ale jest masa rzeczy, które się przełożą na wynik, jak choćby awaria netu, czy nawet kiepski start, który wpłynie negatywnie na grę.
Nie mogę dać satysfakcji klapkowi robalowi, więc myślę nad nowym challengem
Wszelkie pomysły mile widziane
Mówiłem, że dostaniesz w nochal i będziesz płakał. Równie dobrze mogłeś zrobić challenge, że przebijesz głową mur z betonu.
Ja proponuję challenge 10bb/100 na nl10 na próbce 60k. Mogę ewentualnie postawić na to, że ci sie nie uda symboliczną kwotę $15. Ale bez zakładu, jak przegrasz to nic mi nie musisz dawać, jak wygrasz to ja z podkulonym ogonem zasilam Ci rolla.
I jestem pewien ze polegniesz nawet na niższych stawkach.
:challenge
No to zobaczysz jak sie kraszuje NL10, ziomek
Jak ktoś chce się jeszcze założyć, to mogę postawić do $200 z oddsami 1-1.
Wystartuję prawdopodobnie jutro, może nawet zaraz po północy. Poczekam na chętnych co do prop beta i wtedy ewentualnie jakiegoś escrowa się poszuka. Jakiś określony czas tego challenge'u?