Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Challenge 10 x 10

32 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
1,468 Wyświetlenia

Cel challengu: 50$ ---> 500$
Czas trwania: 17 lutego 0:00 - 26 lutego 23:59

Zapowiada się teraz trochę czasu wolnego, więc wpadł mi do głowy taki oto challenge. Chcę w ciągu 10 dni uzyskać dziesięciokrotność rolla, czyli z 50$ zrobić 500$. Plan ambitny, wymagać będzie dobrej gry i masakrycznego volume, jednak moje doświadczenie i zwykła matematyka pokazują, iż jest to wykonalne. Będę grać wyłącznie zooma a zdobyty rakeback włączam do profitu (niestety w tym miesiącu mam tylko silverstara...).

Plan:
- zaczynam od 4 stołów nl5 zoom FR, nie wykluczam ewentualnego dokładania 1-2 stołów SH, liczę na osiągnięcie winrate'u na poziomie 10bb/100
- przy 30$ schodzę na nl2 i cisnę 4 stoły FR i 4 stoły SH aby jak najszybciej wrócić na nl5 (wiem z doświadczenia, że nawet grając te 8 stołów zooma jednocześnie na nl2 można robić kilkanaście bb/100)
- przy 200$ wchodzę na nl10 i do końca challengu masakruję 4 stoły FR, planowany winrate to 7bb/100.
- busto nie wchodzi w grę, nie wierzę w tak złego runa, że przegram 15 BI na nl2 :facepalm:

Kluczowy oczywiście będzie początek. Wierzę, że nie będę musiał schodzić na nl2 i już w czwartek/piątek zamelduję się na docelowej dziesiątce. Planuję volume na poziomie 10kH dziennie, grać będę w większości nocami, zatem spodziewajcie się wpisów o 5-6 rano :D

Jeśli challenge zakończy się niepowodzeniem, to wśród osób które chociaż raz skomentują moje zmagania zrobię losowanie, a jego zwycięzca otrzyma ode mnie 20$ przelewem na PokerStars :fdrinkWierzę, że zmotywuje mnie to do jak najlepszej gry.

Dlaczego ten challenge? Jeśli zakończy się sukcesem to będę mógł spokojnie powiedzieć, że miażdżę mikrostawki i jestem gotowy do gry na nl25. Ponadto wygrane 500$ odłożę sobie na fajne wakacje (planujemy z kumplami wybrać się na Kretę). ;)

Wpisy będą codziennie, 3majcie kciuki i pozdro! :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
31 odpowiedzi
AABurzaAA

Kropa i liczę na tą wygraną haha.

A tak całkiem poważnie to trzymam kciuki, żeby Ci się udało :truestory:

Odpowiedz
Cytat

Co do ostatniego punktu dotyczącego złego runa na nl2 jest to całkowicie możliwe :D

powodzenia życzę :)

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Torba incoming...

Spoiler

gl :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
Dinde

Goodluck.

Spoiler

Czekam na hajs, jak wygram to może coś ponownie ugram ;).

Odpowiedz
Cytat
EmenemsSnk

zastrzyk 20$, by się przydał, ale 3mam kciuki i życzę powodzenia!;)

Odpowiedz
Cytat

Widzę, że nie tylko ja się motywuje 'darmowymi' wakacjami :D
Zasiadam w pierwszym rzędzie, GL :sdrink

Odpowiedz
Cytat
ryhukox

Powodzenia!

ps. losuj dobrze te 20$ _p:

Odpowiedz
Cytat
zolek21

Wątpie, żeby losowanie doszło do skutku i tego Ci życzę, ale jeśli coś by nie wyszło, to wiesz kogo wybrać ;p Powodzenia! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
jamal100

I już jestem zmotywowany do zaglądania, dobry challenge :D
Powodzenia :coolface:

Odpowiedz
Cytat
M4Masterkey

Ten to potrafi zadbać o publikę. Powodzenia !

Odpowiedz
Cytat

GL z całego serca :heart: Będę śledził na bieżąco :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
tossska

i jak tam jakieś wyniki ? jak volume ? ja gram 4xSH i 2xFR nl2 - przez ostatnie 20kh wyszlo mi okolo 7,8bb/100 :thinking:

Odpowiedz
Cytat
bariox

Heh, tymi 20$ wykupiłeś sobie sporo pozdrowień, przydadzą się :D

GL :fdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jest publika, oby też był profit :D

zaraz ruszam do pierwszej sesji... rano dam znać jak idzie na placu boju :)

Odpowiedz
Cytat

Na Kretę za 500$, chyba trochę ciężko :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No cóż, czas na jakieś podsumowanie...

Rozegrałem 7224 ręce, większość na nl5, ok. 1000 na nl2, oraz kilkadziesiąt na... nl25 :ayfkm:

Początek taki jaki powinien być, później trochę pechowych spotów i po 4000 rąk wracam na poziom zero, pomiędzy 4300 a 4900 gra wyglądała fatalnie, badbeaty przeplatane moimi idiotycznymi zagraniami... Potem 1000 bezowocnych rąk na nl2 no i shot na nl25 :facepalm: Jedyny plus jest taki, że zakończył się on powodzeniem. Potem jeszcze kilkaset rąk na nl5, gdzie gra wreszcie przypominała tą z początku sesji... Allin Ev na poziomie 11$.

Stan rolla: 59,55$ (10$ wpadło ze stellara)
Punkty FPP: 320,16 (pogram za nie satelity do Storma pod koniec challengu)

Jutro postaram się zagrać kilka mniejszych sesji, zamiast jednej wielkiej no i oby do przodu.

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Hm, jeśli będziesz w ten sposób działać to mój post może się nie okazać żartem :f_confused:

Napisane przez crueleq
Torba incoming...

Idź wg planu i pokaż, że easy da radę, podobno tam jest drukarnia.

Odpowiedz
Cytat

plan bardzo ambitny ,życzę powodzenia
a co do wyjazdu na kręte za 500$ wbrew opinią da się zorganizować tam dobre wakacje :milord:

Odpowiedz
Cytat

Masz zamiar codziennie wstawiać stan rolla?

Odpowiedz
Cytat