Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Chalange grupowy 2.5$ 180man Styczeń

33 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,994 Wyświetlenia
ts1947
Poker Player

mnie moze uratowac tylko roi na poziomie 50% (a cos sie nie zanosi :D)
1,2k sng to moj cel na ten miesiac, no ale walczymy :D

Odpowiedz
Cytat
Paavv Autor wątku
Paavv
PokerStrategist

Hej!

Chciałem przypomnieć, że jesteśmy na półmetku czelendzu, a tylko meffu zrobił połowe wymaganego voluma (meffu zrobil juz caly wymagany ale nvm).

Zapraszam do gonienia lidera, żeby były emocje w ostatnie dni miesiąca, obiecuje częstsze updaty :D

Odpowiedz
Cytat
Paavv Autor wątku
Paavv
PokerStrategist

bump

ts, gdzie volum? ?(

Odpowiedz
Cytat
ts1947
Poker Player

podgonimy ;) meffiu grubo :D

Odpowiedz
Cytat
Paavv Autor wątku
Paavv
PokerStrategist

BUMP!

8 dni do końca, jedną pule już możemy przyznać. Nikt nie pobije meffa w volumie :D. Po drugiej stronie TS, musisz ostro przygrindować, żeby być klasyfikowany :D

Jesteśmy na ostatniej prostej więc będę częściej wrzucał wyniki, w proficie cały czas każdy ma szanse na win, GL!

Odpowiedz
Cytat
ts1947
Poker Player

cholera, myslalem ze wiecej tego zagralem :D

Odpowiedz
Cytat
Paavv Autor wątku
Paavv
PokerStrategist

Koniec naszego challengeu!

Gratulacje dla wszystkich bo wszyscy zrobili profit :D
Ale największe gratulacje oczywiście dla meffa który zmiażdżył volumem i zrobił bardzo fajny profit w tym miesiącu + zgarnia całą pule challengeu. Nic tylko brać przykład!

Dzięki chłopaki za fajną i mobilizującą zabawę!
Dziękuję też naszemu klasowemu skarbnikowi, Wombatowi. Bez Ciebie nie było by nas tu! :coolface:

Nie będę robił challengu na następny miesiąc bo zgłosiło się mniej osób niż się spodziewałem. Jeśli któryś z regów 180 2,5$ tu zagląda (jest ich bardzo dużo na stołach) i z jakiś powodów nie brał udziału w challengu, to proszę o support, co nie pasowało, fajnie by było powtórzyć ten challenge w kilkukrotnie większym gronie.

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
rybluk
PokerStrategist

ja chetnie wezme udzial jak bylby nastepny.

tylko nie podoba mi sie podzial puli, wiem ze to jest symboliczne, ale nie fair moim skromnym zdaniem. wydaje mi sie ze najwazniejsze, przy takiej okreslonej (1,2k) probce jest "roi". jesli kolega meefiu jest wstanie zagrac 3k turkow w miesiac z profitem szacun, ale nie chcial bym brnac i za wszelka cene gonic volume, grajac wiecej niz 9 stolow(bo wiecej jest dla mnie nie komfortowe). wole skupic sie na poprawnej grze i rozwoju.

dlatego wydaje mi sie ze glowna pula powinna byc za roi, a dodatkowe za volume i profit.
pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
Paavv Autor wątku
Paavv
PokerStrategist

Z jednej strony Cię rozumiem, ale z drugiej trzeba patrzeć na to, że dużo ludzi gra te stawki na stałe, więc dla nich najważniejszy jest profit, a nie rozwój.

Ci którzy już odkryli jaki jest dla nich najlepszy balans pomiędzy volumem, a jakością gry, czyli ROI, żeby mieć najlepsze $/h, są świadomi tego, że przy 2x mniejszym volume zrobią znacznie lepsze ROI, ale gorsze $/h. Dla takich osób będzie niesprawiedliwe, żeby główną pulą było ROI, bo gramy w poker o $, a nie po to, żeby mieć super ROI.

Jedyny kompromis jaki tu widzę to olać side pota za volume i zrobić 50/50 profit i ROI.

Jak są jeszcze jakieś osoby zainteresowane przyszłym udziałem, to walić co się nie podoba, że się nie zgłosiliście :P

Odpowiedz
Cytat
chico92
PokerStrategist

Roi u niektorych wyszlo symboliczne to z powodu swingu czy z robieniu volume bez opamietania ? :D
Moze ktos wrzucic jak ja wygladam w styczniu na waszym tle `chico.pl ?
Ja sie nie zglosilem bo 1.2k to ja robie w 2 miesiace :D

Odpowiedz
Cytat
ts1947
Poker Player

dzieki za udzial panowie

praca na etacie to jednak wieksza przeszkoda niz sie spodziewalem, ale i tak jest ok

pozdro i do nastepnego!

Odpowiedz
Cytat
meffiulol
PokerStrategist

Minus czelendzu - mało osób , wcale nie motywował mnie do niczego . Proponuję zwrócić każdemu jego wpisowe .

Wombat jeśli możesz to odeślij każdemu jego wpisowe , thx .

Odpowiedz
Cytat
ts1947
Poker Player

nie zgadzam sie, wygrales - zgarniasz ;) mimo ze grosze

po prostu nastepnym razem minimum 5 osob na start :)

Odpowiedz
Cytat