ty rowniez Jack, gratuluje
No ja jakoś dałem radę zagrać te 1500 sng chociaż początek był mizerny, więc mogę nazwać się grinderem
ty rowniez Jack, gratuluje
No ja jakoś dałem radę zagrać te 1500 sng chociaż początek był mizerny, więc mogę nazwać się grinderem
Siema może jest ktos chetny na takim "czelendz-cel", startujemy w rollu z 500$ i kto pierwszy zrobi 5000 $. Pewnie bedziemy zaczynac od 2.5$ a potem mozna dodac 8 i 15$ zalezy juz od osoby, i kto peirwszy zrobi 5k $ wygrywa czelendzo-cel. Jakby bylo z 10 osob fajnei by to wyglodalo. Update wyglodaly by na po prostu wstawianiu screena z cashiera i ew screena z holdema / sharka z volume i roi jako dodatek dla dodatkowej rywalizacji, ale glownie screen rolla. Zalozmy ze wpisowe 20-30$ na początek. Chętni ? Jezeli byliby chetni mozna zrobic oddzielny temat, i zbierac osoby na 100% pewne, czas nieokreslony, chodzi tylko o to, kto pierwszy zrobi 5k :fuckyeah
Resztę z sródków rolla wplacic na skrilla/nettleterka jak ja żeby bylo czysto na bialym ; )
♠_cool:
Napisane przez kingbinski
No to niech ktos zalozy watek i startujemy:)
Watek mogę zalozyc,ale przydala by się osoba która mo dostep do sharkscope i będzie robic updaety.Co do ilości minimalnie to proponuje 1k wtedy znajdzie pewnie się więcej chętnych,wiadomo swieta itp.
Pozdrawiami