Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[cash][trustonka] Maraton 3w1

88 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
2,442 Wyświetlenia

Czy mógłbyś sprecyzować, o jaki autograf Ci chodzi? Zaznaczam, że dohpaZ nie umie pisać _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
trustonka Autor wątku
trustonka
Oldschool Grinder

To postawisz trzy krzyżyki. Czuję, że jeszcze będzie z Ciebie wielki pokerzysta i zapewnię sobie tą koszulką godną starość :sdrink

Odpowiedz
Cytat
trustonka Autor wątku
trustonka
Oldschool Grinder

Dobrze, czas podsumować listopad. Beznadziejny miesiąc, to tak w skrócie. Mało rąk, mały plusik, mało chęci do gry, wszystkiego mało jak widać. Zmęczenie materiału musiało kiedyś przyjść, wariancja też nie rozpieszczała w listopadzie. Najchętniej nie wklejałbym wykresu, ale "uprze się taki i mu daj" :D

Spoiler

Tak dla porównania wykres z dzisiejszego dnia:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez trustonka
Beznadziejny miesiąc, to tak w skrócie.

Beznadziejny to byłby, gdyby wykresy szły w dół, a nie w górę ;)

Odpowiedz
Cytat
trustonka Autor wątku
trustonka
Oldschool Grinder

Sama matematyka tak ten wykres ciągnie w górę. Ja go tylko obniżyłem i to znacznie.

Odpowiedz
Cytat

trustonka to ambitny zawodnik i woli, jak jest BE, bo wtedy ma okazję do pracy, a jak matematyka mu wykres do góry ciągnie, to nie ma nad czy pracować. Dlatego nie lubi być do przodu.

Odpowiedz
Cytat
trustonka Autor wątku
trustonka
Oldschool Grinder

Napisane przez dohpaZ
trustonka to ambitny zawodnik

Chyba to sobie wrzucę w stopkę :D

Tym bardziej, że to niestety nie jest prawda. Kiedyś grywałem na stolikach z belikiem, zobacz ile nas teraz dzieli. Zapomniałem i muszę dopisać, pracuję nad sobą więc może jeszcze kiedyś będzie dobrze. Niech żywi nie tracą nadziei.

Odpowiedz
Cytat

Taa, wstaw sobie jak cytat, będzie wiadomo, kto największe głupoty opowiada na forum _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat