Czy mógłbyś sprecyzować, o jaki autograf Ci chodzi? Zaznaczam, że dohpaZ nie umie pisać ♠_rolleyes:
To postawisz trzy krzyżyki. Czuję, że jeszcze będzie z Ciebie wielki pokerzysta i zapewnię sobie tą koszulką godną starość :sdrink
Dobrze, czas podsumować listopad. Beznadziejny miesiąc, to tak w skrócie. Mało rąk, mały plusik, mało chęci do gry, wszystkiego mało jak widać. Zmęczenie materiału musiało kiedyś przyjść, wariancja też nie rozpieszczała w listopadzie. Najchętniej nie wklejałbym wykresu, ale "uprze się taki i mu daj"
Spoiler

Tak dla porównania wykres z dzisiejszego dnia:
Spoiler

Napisane przez trustonka
Beznadziejny miesiąc, to tak w skrócie.
Beznadziejny to byłby, gdyby wykresy szły w dół, a nie w górę
Sama matematyka tak ten wykres ciągnie w górę. Ja go tylko obniżyłem i to znacznie.
trustonka to ambitny zawodnik i woli, jak jest BE, bo wtedy ma okazję do pracy, a jak matematyka mu wykres do góry ciągnie, to nie ma nad czy pracować. Dlatego nie lubi być do przodu.
Napisane przez dohpaZ
trustonka to ambitny zawodnik
Chyba to sobie wrzucę w stopkę
Tym bardziej, że to niestety nie jest prawda. Kiedyś grywałem na stolikach z belikiem, zobacz ile nas teraz dzieli. Zapomniałem i muszę dopisać, pracuję nad sobą więc może jeszcze kiedyś będzie dobrze. Niech żywi nie tracą nadziei.
Taa, wstaw sobie jak cytat, będzie wiadomo, kto największe głupoty opowiada na forum ♠_rolleyes: