FuriousAA
PokerStars
Witam,
czy masz jakieś nowości z maratonowego frontu? Byłoby znakomicie, gdybyś uzupełnił swój wątek i wstawił aktualny wynik.
Dzięki.
I to mi wystarczy
Nie musisz za każdym razem wstawiać screenshotów, możesz wpisywać wyniki, a screenshot wstawić np. raz w tygodniu. Też będzie git powidła ♠_thumbsup:
Dziś mija tydzien. Takze trzecia aktualizacja, zeby nie bylo
Rozegranych rąk: 45k
W niedziele bedzie kolejna, wraz ze screenem.
Pozdrawiam
Z takim wynikiem coś mi się wydaje, że jesteś największym grinderem na PokerStrategy.com, a przynajmniej spośród uczestników naszego maratonu. Widzę, że pilnie pracujesz na trening ♠_thumbsup:
Napisane przez dohpaZ
Z takim wynikiem coś mi się wydaje, że jesteś największym grinderem na PokerStrategy.com, a przynajmniej spośród uczestników naszego maratonu. Widzę, że pilnie pracujesz na trening ♠_thumbsup:
Głównie robie do dla SN, a trening miałby być takim bonusem
P.S. mam nadzieje ze zwycięzca dostanie koszulkę i smycz gratis ♠_biggrin:
Biorac pod uwage volume jakie trzeba bedzie zrobic zeby wygrac, mysle ze przez zmeczenie uciekna mi gdzies na pewno 4BI. Nie mowiac juz o moim glownym rywalu,
ktory jak widac gra NL100/200. Wiec tutaj chyba nie chodzi o trening.
Siema,
Wczorajsze volume słabiutkie. Dzis jeszcze nie grałem i nie wiem czy bede bo wyjazd mi wypadł ;/ Ale ponad 100k jest. Zerkne wieczorem do HMa i napisze dokladnie.
Pozdro
125k, niestety od dwoch dni b.slabe volume, bardzo slaba gra. Zobaczymy jak pojdzie w weekend.
Pozdrawiam
Wykres to parodia
CO prawda ogolnie jestem na plus, ale karta w ogole nie idzie. Wkleje na koniec miesiaca