Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

beat the microZOOM's...

23 Posty
5 Użytkownicy
2 Reakcje
4,690 Wyświetlenia
BaSingSe Autor wątku
BaSingSe

dzisiaj w końcu pykało co ma pykać, pierwszy raz od czasu rozpoczęcia tego challengu kogoś wysuckoutowałem! nie jestem z tego dumny no ale ciurwa.. dajcie mi też się nacieszyć takimi plejsami ! :D czerwona też na całkiem dobrym poziomie.. Co do jutra, od jakiegoś tygodnia boli mnie ciągle głowa, pomimo tego, że w weekend zrobiłem Sobie przerwę od urządzeń elektrycznych :f_cry: Jeżeli jutro będzie mnie bolała głowa to chyba nie będę w ogóle odpalał maszyny aaaaa.. chuj wie co będę robił :D

Jeżeli jednak zdrowie pozwoli to przeanalizuję grę - do przegranych spotów NA PEWNO dołożę te wygrane bo zauważyłem, że w wielu sytuacjach nie wyciągam jeszcze value tam, gdzie mógłbym jeszcze coś ukraść. Tego thin!

a tak po za tym to jest przyjemnie :D nowa pralka przyszła, pierze jak rakieta w porównaniu do mojej starej.. :sfishy: teraz pora odetchnąć!

Odpowiedz
Cytat
BaSingSe Autor wątku
BaSingSe

dzisiaj trochę mało gry, ale głowa mnie bolała i nie specjalnie czułem się dobrze by grindować.. :< przeanalizowałem jednak wczorajszą sesję więc na + jeżeli chodzi o czwartek :) Mam nadzieję, że już jutro będę w pełni sprawny i 5k będzie zrobione :)

a teraz instaluje Sobie gwinta ! mam trochę dość HearthStone'a, gram w niego od bety i już nie specjalnie chce mi się grindować, czekam na jakąś sensowną mete bo obecna nie specjalnie mi podeszła.. :) w zasadzie to robię tylko zadania i odkładam goldzika na next dodatek !

co narazie, do jutra! HAVE FUN !

Odpowiedz
Cytat
BaSingSe Autor wątku
BaSingSe

Dzisiejsze potężne baty sprawiły, że musiałem przemyśleć moją grę.. :) pomimo 15 dni pracy nad grą, wciąż jestem be~~ dlatego postawiłem wprowadzić zmiany:

• Gram 3 ZOOM'y zamiast 4
  • Nie gram na deepach, schodzę poniżej 130bb

do tego dzienna analiza i pogramy tak do końca lutego. Zobaczymy jakie będą wyniki :)

fajnie by było wykupić od kogoś dobrego coaching by chociaż zobaczył moją gre live i wyłapał największe leaki :< ale narazie roll nie pozwala.. anyway..

GŁOWA PRZESTAŁA MNIE BOLEĆ JJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUU

a cała reszta już zależy odemnie :) także.. HAVE FUN !:D

Odpowiedz
Cytat