Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50E-->year of hard work---->60 000 E --- arianik challenge with CFP

31 Posty
21 Użytkownicy
23 Reakcje
11.4 K Wyświetlenia
eslav92
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
Kubek1988
Legacy Member

kropencja i GL !

Odpowiedz
Cytat
Vidoter
Poker Player

Kropa i powodzenia! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Witek24
Legacy Member

.

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

minelo juz po weekendzie??

Spoiler

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Dziwi mnie podejście co niektórych,że od razu zakładają,że się komuś nie uda ,że nie ma profitu to i nie ma wpisów.Bez względu na to czy uda się czy nie ważne jest podjąć wyzwanie i spróbować, najgorszym jest się zatrzymać i "obdarzać" swoją niemocą.Doświadczenia jakie zdobędzie ,wiedzy nikt mu nie zabierze.

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

baadnewz01 - z tego co widzialem to w sumie tylko ja zapytalem o wpisy i liczylem na jakis odzew ze strony autora bo pare razy pisal na skype, ze cos pyka a tu cisza, chyba ze chodzilo ci o lusie co zaklada, ze pewnie arianik ma klopoty skoro nie pisze

swoja droga to zakladajac temat i to z ambitnym tytulem, nie mozna sie poddac jeszcze na pierwszej stronie, to mialo byc wyzwanie roczne i rok jeszcze nie minal, a nawet jezeli autor bylby na minus to ''hard work'' znaczy, ze dolary same nie beda spadac z zielonych stolow do kasjera i musze byc tez gorsze okresy, najwazniejsze to sie nie poddawac i przez ten rok naprawde ciezko pracowac, a jezeli arianik dajesz siebie ile mozesz to juz jest powod do dumy i zadowolenia

wiec

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
arianik Autor wątku
arianik
Oldschool Grinder

Szczerze mówiąc to faktycznie pracy jest dużo... co do poddawania się to nie ma takiej opcji... prawda jest też taka, że nie chcę za dużo pisać bo niektórym poblokowali blogi... więc w sumie nie chcę się zbytnio wystawiać bo parę lat tutaj spędziłem i nie chcę dostać bana ;)

Odpowiedz
Cytat
Zoom32r
PokerStrategist

. zaakceptuj inv, mam kilka pytań :)

Odpowiedz
Cytat

Obserwuję i powodzenia :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
micnow9545
Oldschool Grinder