.
Dziwi mnie podejście co niektórych,że od razu zakładają,że się komuś nie uda ,że nie ma profitu to i nie ma wpisów.Bez względu na to czy uda się czy nie ważne jest podjąć wyzwanie i spróbować, najgorszym jest się zatrzymać i "obdarzać" swoją niemocą.Doświadczenia jakie zdobędzie ,wiedzy nikt mu nie zabierze.
baadnewz01 - z tego co widzialem to w sumie tylko ja zapytalem o wpisy i liczylem na jakis odzew ze strony autora bo pare razy pisal na skype, ze cos pyka a tu cisza, chyba ze chodzilo ci o lusie co zaklada, ze pewnie arianik ma klopoty skoro nie pisze
swoja droga to zakladajac temat i to z ambitnym tytulem, nie mozna sie poddac jeszcze na pierwszej stronie, to mialo byc wyzwanie roczne i rok jeszcze nie minal, a nawet jezeli autor bylby na minus to ''hard work'' znaczy, ze dolary same nie beda spadac z zielonych stolow do kasjera i musze byc tez gorsze okresy, najwazniejsze to sie nie poddawac i przez ten rok naprawde ciezko pracowac, a jezeli arianik dajesz siebie ile mozesz to juz jest powod do dumy i zadowolenia
wiec
Spoiler

Szczerze mówiąc to faktycznie pracy jest dużo... co do poddawania się to nie ma takiej opcji... prawda jest też taka, że nie chcę za dużo pisać bo niektórym poblokowali blogi... więc w sumie nie chcę się zbytnio wystawiać bo parę lat tutaj spędziłem i nie chcę dostać bana

mi tez bloga zbanowali to zalozylemnowy
https://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=2191779#post2191779
gl w cfp