nie startujcie tak szybko dajcie sie ludziom ogarnac, temat jest od wczoraj jeszcze nie wszyscy wiedza...
Napisane przez ra1syda1sy
nie startujcie tak szybko dajcie sie ludziom ogarnac, temat jest od wczoraj jeszcze nie wszyscy wiedza...
no ja mysle że od czwartku a najlepiej piatku
dopisuje sie do challengu, jestem za 100bi i za tym zeby rozpoczac od 24:00 w niedziele (od zaraz jest za wczesnie a czwartek czy piatek to tez srednie pory z oczywistych wzgledow). GL
to może zróbmy tak:
♦ start od jutra
♦ late registration do piatku 23:59 ale liczone rece od jutra (nawet jak ktos ie wpisze w piatek to jakoś nie wierze że przez dwa dni ugra niewiadomo ile )
Startujemy dziś o północy jeżeli ktoś będzie chciał się dopisać będzie miał taką możliwość.
27 min i zaczynamy grind
Może założymy osoby wątek do np. wrzucania wykresów z progresu by np innych motywować ?:P
Napisane przez Azkalle
27 min i zaczynamy grind![]()
Może założymy osoby wątek do np. wrzucania wykresów z progresu by np innych motywować ?:P
Spoko wszystko będzie ;).
Dobra a teraz mała zagadka(nigdy nie zwracałem na to uwagi)
Gdz chciałem odfiltrować w HM1 date 8/8/12 00:00 nie pokazał mi tej micro sesji. Dopiero gdy zobaczyłem że sesja wedlug HM1 odbyła się o 18:00 7/8/12
Mogę gdzieś w HM1 zmienić godzine?

Jak nie sie nie da to żeby nie było że czituje u mnie w HM 7.8.2012r 18:00 to 8/8/12 00:00.
To samo u mnie, 00:00 to 18:00 wg HMa, probowalem juz to kiedys zmienic i bez skutku, wiec po prostu zabierzmy na to poprawke.
Co z tym aby każdy z uczestników określił na jakim roomie i jakie limity planuje grac ??
Jeżeli ktoś gra na jednym poker roomie to nie ma problemu a odnośnie limitów zostało już ustalone:
"Nie obligujemy się jakie stawki gramy (pod jednym warunkiem jaki został podany wcześniej - w wyścigu uwzględniamy tylko wyniki z NL/PLO10 do NL/PL50). Możemy grać zooma jak i zwykłe stoliki sh, fr, stoły depp z ante, CAP itd. Kto pierwszy zdobędzie 10 000bb zgarnia pulę. ".
1) To w końcu od kiedy gramy lub będziemy grać?
2) I co z wątkiem do wklejania wykresów?
Myślę, że można by w wątku do wykresów wpisać też od kiedy trwa "czelendż" razem z listą uczestników
a jak ktos bedzie mial goo run i wejdzie na setki to co?
mysle ze moze dalej grac przeciez im wyzej tym ciezej o wysoki winrate
Tutaj wszelkie info i zasady zostały podane i tego się trzymamy.
Topic z wykresami 100BI na NL10-50 v2 wykresy
Warto zrobić adnotację, że jeżeli ktoś awansuje na NL100(mnie to prawdopodobnie czeka w ciągu challegu) to Nl100 też będzie uwzględniane, inaczej, na NL100 trochę ciężej jest wyrobić te BI
BTW sądze, że NL25/50 to pokrewne limity, a NL10 trochę odstaje różnicą od NL25